Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И @[S]Tomekk[/S] Томек не постои, сите моментално би ја исковале @[S]Magde.[/S] МагдаСеа @Stefan-kobe ќе ви рече дека е просечно мизерен филм, не реален и не постои девојка што од прва ќе се согласи на такво нешто, авантура со непознати момци.![]()
Е не, вени ќе сечам ебатеИ Томек не постои, сите моментално би ја исковале Магда![]()
Значи додај „според мое мислење“ или „за мене не е“.Повеќето коментари тука беа дека филмот е wow а не е.
Не е просечно мизерен, ама мене не ми беше нешто wow. Долго трае а имаше моменти каде посакав да го изгасам филмот пошо ме убиваше монотонија. Ништо страшно, ствар на вкусови.Сеа @Stefan-kobe ќе ви рече дека е просечно мизерен филм, не реален и не постои девојка што од прва ќе се согласи на такво нешто, авантура со непознати момци.![]()
Не се сметаш за филмоман, така? Обично кога гледаш филмови, гледаш некои забавни/лабави? Те немам читано многу тука, па го извлекувам овој заклучок. Кажи ако грешам.Не е просечно мизерен, ама мене не ми беше нешто wow. Долго трае а имаше моменти каде посакав да го изгасам филмот пошо ме убиваше монотонија. Ништо страшно, ствар на вкусови.
Иди глеј Гигли.Не е просечно мизерен, ама мене не ми беше нешто wow. Долго трае а имаше моменти каде посакав да го изгасам филмот пошо ме убиваше монотонија. Ништо страшно, ствар на вкусови.
Зависи у кој период го гледаш. И ја мислам дека еднаш го изгасив ама бев многу мал.Трето, го има изгасено Палп Фикшн.
Вака кога го кажуваш испаѓа дека ние останатите поима немаме, ти знаеш како е.
А всушност е обратно.
Епа овој бил таман.Зависи у кој период го гледаш. И ја мислам дека еднаш го изгасив ама бев многу мал.
Малку се претера со Victoria на темава, филмот е добар ама ништо посебно. Исто така долг е 2.20 мин. што мислам дека е премногу
Не ми цитирај само одредени делови како да кажувам нешто контрадикторно.
The point.Сите сте уникатни филмоманишта со префинети вкусови и заслужувате оскар за цимолење ко бебиња, или можда не сакате оскар пошто е ту мејнстрим ?
- Значи муабетов ви е: Гледајте ме јас сум уникатен и имам изградено сопствено мислење (до курца, сите сме такви, олабавете)