V
Viktoranius
Гостин
АЈДУЦИТЕ СЕ БИЛЕ И ЌЕ БИДАТ ПРЕД ФА, сакаш прифати сакаш не еве ти факт. Кога ајдуци се навивале за Беласица, тогаш ФА уште не е постоела.
ee MARKO MZT abe ti znaas li oti vii ste selaci a vii neli raboti na niva hehehe ela ti vo STRUMICA i kazi dali e selo ti koga ke dojdas ke se zbrkas wee i da znaas oti nii ne rabotime na nivata ima koj da rabote na nivata tii sto se od selo i da znas oti eden grad e STRUMICA i eden KK STRUMICA poz..
ХАХАХАХАХАХАХА ОВА НЕ ТИ ТРЕБАШЕ hihihihihihihihihihiАЈДУЦИТЕ СЕ БИЛЕ И ЌЕ БИДАТ ПРЕД ФА, сакаш прифати сакаш не еве ти факт. Кога ајдуци се навивале за Беласица, тогаш ФА уште не е постоела.
nemetali ograzden,polo trejd,kk strumica pa odlucete se vekje ednas.........
kolku sto znam vo nasiot jazik ne se koristi "w"..............
site na niva ,alea,site na niva..................
АЈДУЦИТЕ СЕ БИЛЕ И ЌЕ БИДАТ ПРЕД ФА, сакаш прифати сакаш не еве ти факт. Кога ајдуци се навивале за Беласица, тогаш ФА уште не е постоела.
Зш бе ? Вистината боли или и ти си ќелав па не разбираш ?ХАХАХАХАХАХАХА ОВА НЕ ТИ ТРЕБАШЕ hihihihihihihihihihi
Ме заболе ако не ме сакаш ти АНУС, и копиљон од кавадарци што гледа од свои 3 месеци кошарка :nesvest:skopski p....i samo znaate da provocirate i zatava nema da ve saka nikoj
SO VEEE GAJLE NII ZA KOJ NAVIVAME NII SI NAVIVAME ZA STRUMICA EKIPA SO DA NE KE NAVIVAME ZA SKOPSKA EKIPA EE A NII IMAME ZA KOJ DA NAVIVAME VII ZA KOJ KE NAVIVATE SAA KOGA MZT KE SE ODKAZE AJ KAZI MI :pos2:
КЕ ти рзарешам една дилема, Радикал е ќењав зашто има бричеви, знам дека со срповите вие немошете глава да бричите, али кај нас постојат повеќе видови бричеви и ние ги практикуваме тие.Зш бе ? Вистината боли или и ти си ќелав па не разбираш ?
Јас се чудев до сега зошто Радикал е ќелав, ама кога размислив поубаво сватив дека е од нервоза бидејки НЕМА ТИТУЛА ! :pos2::pos2:
кењав? те сваќам