Г
Грејвдигер
Гостин
Ајде честито, пред се да е здраво и живо... после другото само ќе си дојде..
Фала за честитките.. Иначе тројка? Тоа нели е дел од играта? И Јане ни даде 2-3 тројки по ред кога го превземавте водството па штоо....cestitiki do vepar najprvo.
a posle i za seljacite.steta za nas.ve imavme na 75;72 ama trojkata na sus ne zakopa.
ako igraat nasive vaka do kraj ke bide dobro.
pazete se naredniot vikend.ke ve ebeme.
znaci konecno priznavte deka ste seljaci.Фала за честитките.. Иначе тројка? Тоа нели е дел од играта? И Јане ни даде 2-3 тројки по ред кога го превземавте водството па штоо....
Кои се селјаци бре зумбул.. Кај беа Фа а? Не знаеа од кај му фуре тотално ги изгубиме. Победата на терен е фер, но победата на трибините уште повеке фер Кога ке си дојдат вашите другарчиња прашајте ...Селодромци едни.znaci konecno priznavte deka ste seljaci.
ne bese obicna trojka.10 metri bea sigurno.dozata na srekja bese tuka kaj vas
ne prigovaram jas za nisto.fer pobeda.
ama pazete se drugiot vikend.
Жити се која победа на трибини бе алооооооооо? Незнам кој кажа дека 150 души сте иделе? Па вие дома на куп не бевте 150 души едвај 50 бевте.Кои се селјаци бре зумбул.. Кај беа Фа а? Не знаеа од кај му фуре тотално ги изгубиме. Победата на терен е фер, но победата на трибините уште повеке фер Кога ке си дојдат вашите другарчиња прашајте ...Селодромци едни.
Другар ти да не павкаш?Жити се која победа на трибини бе алооооооооо? Незнам кој кажа дека 150 души сте иделе? Па вие дома на куп не бевте 150 души едвај 50 бевте.
eve jas kako vi cestitav...........cestitiki do vepar najprvo.
a posle i za seljacite.steta za nas.ve imavme na 75;72 ama trojkata na sus ne zakopa.
ako igraat nasive vaka do kraj ke bide dobro.
pazete se naredniot vikend.ke ve ebeme.
a eve kako ti mi odgovori..................Фала за честитките.. Иначе тројка? Тоа нели е дел од играта? И Јане ни даде 2-3 тројки по ред кога го превземавте водството па штоо....
trendafilce edno zeleno.................Кои се селјаци бре зумбул.. Кај беа Фа а? Не знаеа од кај му фуре тотално ги изгубиме. Победата на терен е фер, но победата на трибините уште повеке фер Кога ке си дојдат вашите другарчиња прашајте ...Селодромци едни.
А зошто вреѓаш ти со зборот селјаци? Јас поштено реков фала на честитеките. Не ве навредив во никој случај со селјани или било што како што ти навредуваш, па тоа што го напиша ти ми беше доволно за да се изреволтирам. И немам намера повеке да се расправам..eve jas kako vi cestitav...........
a eve kako ti mi odgovori..................
trendafilce edno zeleno.................
А зошто вреѓаш ти со зборот селјаци? Јас поштено реков фала на честитеките. Не ве навредив во никој случај со селјани или било што како што ти навредуваш, па тоа што го напиша ти ми беше доволно за да се изреволтирам. И немам намера повеке да се расправам..
abe kako ne najbolje se city park boysnema sto mzt imaat najdobra navivacka grupa vo makedonija.
ne znam ova kako da go razberam....................abe kako ne najbolje se city park boys
Ниеден човек на земјата не би можел.ne znam ova kako da go razberam....................