Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Таквите реакции кон силувачите е распространето секаде низ светот - минус европа, каде се феминизира машката популација преку квази-мултикултура и суицидна „толерантност“.

Не ти држи вода ова се феминизира машката популација, преку било што и затоа се случува ова.

Сеуште над 90% мажите се мажи - воено способни (одлични, да не речам супериорни во однос на радикалните исламисти) итн но штосот е што тие се плашат (закана) од диносауруси како Русија, социјалистички/комунистички "диктатори" итн за разлика од другите делови на планетата земја.

Западниот свет како најголем непријател на мултикултурализмот, слободарството и демократијата ги зима тие диносаурусите (кои се толерантни) наместо...

Тука е проблемот а не феминизација, феминизам, "левица", атеисти, вегетаријанство и што ти знам.

Не се реагира соодветно на оваа закана (радикален ислам) и како контра тежа ќе се појават крајно десничарски движења.

Двете се најголема закана за мултикултурата и слободарството, посебно кога ќе постојат истовремено.

Не ти држи вода ова се феминизира машката популација, преку било што и затоа се случува ова.

Му држи. Јас уште не можам да поверувам како ги осакатуваат младите машки деца.
Среќа на Балканот тоа сеуште го нема.

Му држи. Јас уште не можам да поверувам како ги осакатуваат младите машки деца.
Не е до ниво да се случи тоа што Ванлок го спомна погоре.

Интересно е кога и тие феминизираните и нормалните креваат одма глас, им се дига коса кога станува збор за диносауруси.

Дури и фемнисистике - заедно со тие горе одма зимаат пушка да ловат диносауруси.

p.s. thank you Gorbi.

E sto toa i se sprema na Evropa?
Gomila emigrantski moroni fatile za gz par desetini germanki i siluvale edna od niv i gotovo Evropa padna pod naletot na islamistickite zavojuvaci lol.

Ne mi e jasno, zosto mislis deka ova se resavacki denovi za sudbinata na Evropa?
Ako mislis na islamot i na islamic state toa e samo lokalen problem na bliski istok koj ke padne vo narednite godini i ke iscezne kako i da ne postoel, tie ne mozat eden oslaben Assad da go soborat ne pak da napravele invazija na Evropa, preceneti idioti se toa, daj seriozno malku.
Od nikakov aspekt, voen, strateski ili bilo kakov ne mozat da napravat foothold na evropsko kopno, najvise mozat da pravat napadi kako toj vo Pariz no toa kolku i da e tragicno e daleku od resavacka zakana ili sto i da bilo slicno.
Ti serjozno mislis deka a ku vo tvojata naselba se naselat migranti toest vahabi,mislis deka tvojot nacin na ziveenje ke ostanit ist?So tek na vreme ima da te iselat od naselbata vo koja zivees vo najdobar slucaj.Nemoj da bidis tolku naiven,razgledaj malce po youtube za toa so se desavat po Egipet iSirija so nemuslimanskoto naselenie pa rabotite ke ti stanat pojasni!

Ti serjozno mislis deka a ku vo tvojata naselba se naselat migranti toest vahabi,mislis deka tvojot nacin na ziveenje ke ostanit ist?So tek na vreme ima da te iselat od naselbata vo koja zivees vo najdobar slucaj.Nemoj da bidis tolku naiven,razgledaj malce po youtube za toa so se desavat po Egipet iSirija so nemuslimanskoto naselenie pa rabotite ke ti stanat pojasni!

Prethodno pisuvase za resavacki denovi za sudbinata na evropa sega begas na nesto sosema treto, bidi malku pojasen vo toa sto go pisuvas.
Egipet i Sirija ne se vo Evropa.
Islamot ne e unificiran front vs. zapadot od ednostavna pricina sto muslimani se borat do smrt protiv idiotite na islamic state. Tamu na sever od Sirija islamic state bea porazeni od kurdski milicii koi i samite se sunni, znaci ne armija, ne air force, tuku dobrovolni milicii delumno sostaveni od zeni - i ti smetas deka islamic state ke ja pokori Evropa lol? Mozebi gresam no taka mi izgleda deka razmisluvas.
Vo Egipet novata vlast pod kontrola na armijata go istrebuva toa bratstvoto, iljadnici pripadnici gi sudat na smrt i gi strelaat sekojdnevno.
Nema sto da ponudi islamic state so idejata za kalifat na mnozinstvoto muslimani zatoa ke si ostane lokalen fenomen koj ke bide unisten pred se od samite muslimani vo toj region. Takvite death cult organizacii mozat da privlecat samo totalni gubitnici i kreteni od predgradija na Brisel ili London koi sto podocna ginat kako ludi na frontot, military value=0, propaganda value=not bad.
Ima mnogu cudni idei na temava.

Meanwhile ... мултикултурата енд итс д бест ин Маседониа

Прилепчанката Катерина Заова на фејсбук објави како преминала во ислам

katerinamakedonkaislam-31971-630x374.png

“Родена сум во Христијанско семејство, од татко Македонец и мајка Македонка и ние две деца, јас бев најмалиот член на семејството, имам само една сестра поголема. Сите знаеме дека верата доаѓа од потеклото на семејство, така и јас пораснав во верата на моите родители.” Вака почнува сторијата за извесна Катерина Заова од Прилеп која на својот фејсбук профил https://www.facebook.com/katerina.zaova?fref=ts објави дека од христијанска преминала во исламска религија .

Многу ми се интересни фаци кои фураат филм демек ако сум атеист,анархист,либерал,прогресивец,поддржувам ЛГБТ права и сум борец за еднаквост и против расизам(тоа само на ФБ и во Скопската чаршија со самопрогласената авангарда и хипстерај),нема да ми се деси ништо кога би избил конфликт меѓу козоебачиве и доморндото население,со логика дека само националистите ке го јадат.

Као демек џихадистиве ке коледарат од врата на врата и ќе прашуваат дали си исламобоф/патриот/конзервативец(ако да,отиде главата) или си прогресивец/веган,анархист,либерал и се друго(аа епа ок си ти брат,пошо нели хештег маваш на твитер за бегалците,башка и тврдиш дека не се сите ист,ај уживај брат,се глеаме у Менада после,бисмилах.)

Таквите КЕ го јадат многу повеќе од просечниот христијанин белец.
ЛГБТ,атеисти,прогресивни фаци,се 5 пати поголема мета за исламистите него ли просечен конзервативец.
Исламот Е непријател број 1 на вистинските либерали,левичари(огромна е разликата меѓу левичар од СФРЈ што служел ЈНА и денешниов хипстерај) и на вистинските борци за права на хомосексуалците и за вредностите на Западното општество,меѓу кое и правото на слободен говор(хинт хинт Чарли Ебдо,Данските карикатури на Мухамед,цензурите за наводна исламофобија)
Накратко закчучок : Зашто у Варшава, Братислава,Будимпешта,Прага не силуваа,палеа,кршеа емигрантиве за нова година ?
Зашто пред нова година не ги примија да дојдат. Ама сепак Пољаците,Словаците,Унгарците и Чесите се националисти и незнаат да живеат у мултикултурно општество.[DOUBLEPOST=1452536863][/DOUBLEPOST]
Prethodno pisuvase za resavacki denovi za sudbinata na evropa sega begas na nesto sosema treto, bidi malku pojasen vo toa sto go pisuvas.
Egipet i Sirija ne se vo Evropa.
Islamot ne e unificiran front vs. zapadot od ednostavna pricina sto muslimani se borat do smrt protiv idiotite na islamic state. Tamu na sever od Sirija islamic state bea porazeni od kurdski milicii koi i samite se sunni, znaci ne armija, ne air force, tuku dobrovolni milicii delumno sostaveni od zeni - i ti smetas deka islamic state ke ja pokori Evropa lol? Mozebi gresam no taka mi izgleda deka razmisluvas.
Vo Egipet novata vlast pod kontrola na armijata go istrebuva toa bratstvoto, iljadnici pripadnici gi sudat na smrt i gi strelaat sekojdnevno.
Nema sto da ponudi islamic state so idejata za kalifat na mnozinstvoto muslimani zatoa ke si ostane lokalen fenomen koj ke bide unisten pred se od samite muslimani vo toj region. Takvite death cult organizacii mozat da privlecat samo totalni gubitnici i kreteni od predgradija na Brisel ili London koi sto podocna ginat kako ludi na frontot, military value=0, propaganda value=not bad.
Ima mnogu cudni idei na temava.
Имаш примери од Европа како Косово и Македонија каде што муслиманите НЕ беа мнозинство. А у Египет и Сирија СЕ мнозинство.[DOUBLEPOST=1452537124][/DOUBLEPOST]
Meanwhile ... мултикултурата енд итс д бест ин Маседониа

Прилепчанката Катерина Заова на фејсбук објави како преминала во ислам

katerinamakedonkaislam-31971-630x374.png

“Родена сум во Христијанско семејство, од татко Македонец и мајка Македонка и ние две деца, јас бев најмалиот член на семејството, имам само една сестра поголема. Сите знаеме дека верата доаѓа од потеклото на семејство, така и јас пораснав во верата на моите родители.” Вака почнува сторијата за извесна Катерина Заова од Прилеп која на својот фејсбук профил https://www.facebook.com/katerina.zaova?fref=ts објави дека од христијанска преминала во исламска религија .
Уште една глупача од многуте. Кај едното срање го нашуштила, се фатила со ново срање.
БТВ и жена му на муџана Јасмин Реџепи е Македонка што ја сменила религијата.

Последно уредено:
Погледнете го само лицемерието на феминистките. Кога белец силува жена, вината се префрла врз него лично, полот , патријархијата, расизмот (затоа што нели само белците може да бидат расисти, кај другите раси не постои расизам), колонијализмот и секако привилегираната економска класа на која тој припаѓа (ова го црпат од wage gap митот ).

Кога муслиманите од блиски исток силуваат жени како во Келн за Нова Година, тогаш одеднаш магично феминистките забораваат на расизам, колонизација, патријархија и целата вина ја префрлаат единствено на полот.

ЛИЦЕМЕРКИ !

Накратко закчучок : Зашто у Варшава, Братислава,Будимпешта,Прага не силуваа,палеа,кршеа емигрантиве за нова година ?
Зашто пред нова година не ги примија да дојдат. Ама сепак Пољаците,Словаците,Унгарците и Чесите се националисти и незнаат да живеат у мултикултурно општество.[DOUBLEPOST=1452536863][/DOUBLEPOST]
Имаш примери од Европа како Косово и Македонија каде што муслиманите НЕ беа мнозинство. А у Египет и Сирија СЕ мнозинство.[DOUBLEPOST=1452537124][/DOUBLEPOST]
Уште една глупача од многуте. Кај едното срање го нашуштила, се фатила со ново срање.
БТВ и жена му на муџана Јасмин Реџепи е Македонка што ја сменила религијата.

A kako e toa povrzano so bilo sto i od koga toa muslimanite se mnozinstvo vo Makedonija?
Vo Ceska se skoro monoetnicki i skoro da nemaat malcinstva, toa ne e nekoe nivno dostignuvanje tuku istoriski okolnosti sto ne e slucaj so balkanot. Poinakva realnost e vo prasanje.

Islamska drzava e total fail vidi samo friendly fire incidents, ista ili pogolema zakana za evropa bi bile 20 shimpanza so ak-47 koi bi pukale neselektivno po gradovi, toa e zbir na mentalno zaostanati i umobolni lica finansirani od al-Saud semejstvoto i prodazba na nafta via Erdogan-family i pokraj celiot media hype koj go imaat na zapad - celi pet godini ne mozat da ja pobedat siriskata vojska koja bila znacajno oslabena, korumpirana, so masa dezerteri i rezim pod sankcii, selski milicii gi imale zapirano debilite od IS, edinstveni uspesi im bile protiv american-trained iraqi army koja sama po sebe e zaebancija.
Ako e vistina deka ruskite napadi se nasoceni kon transportot na nafta kon Turcija togas toa bi znacelo deka IS ke trae uste pomalku.

Гледам сте се подсмириле денес. Ама за секој случај да ве информирам дека има подфорум религија каде што има нов модератор.
Слободно префрлете го оф топикот таму да се размрда малце.

Што видов.....како World War Z или Cannibal Holocaust да глеам..
Језиво у курац..

Што видов.....како World War Z или Cannibal Holocaust да глеам..
Језиво у курац..

Постерите на ѕидот со Арапска азбука и најверојатно и ова е од Египет 2013 додека беа протестите, како што беше и предходното видео каде што репортерка е опколена и сексуално злоставувана додека била во Египет да известува за протестите - а истото по интернет се ширеше дека е од Келн за нова година што не беше точно..

Не ги бранам само поентата ми е дека ако направат вакво нешто во Германија ќе бидат најдени сигурно и затворени/депортирани.

Постерите на ѕидот со Арапска азбука и најверојатно и ова е од Египет 2013 додека беа протестите, како што беше и предходното видео каде што репортерка е опколена и сексуално злоставувана додека била во Египет да известува за протестите - а истото по интернет се ширеше дека е од Келн за нова година што не беше точно..

Не ги бранам само поентата ми е дека ако направат вакво нешто во Германија ќе бидат најдени сигурно и затворени/депортирани.
Не ја изоставам можноста да е ова од друго место.Иако не ме чуди нешто вакво и во Европа да се дешава,имаше сепак доста фејк вакви.
Фејзбук е моментално преплавен со видеово и се надевам дека навистина не е од Европа и е само направено за паника да се крене.
У секој случај,дали Европа,Африка или Антарктик,овие на видеово се животни,нешто како и овие

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom