Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, му прaтиш фoрумскa кaреирa нa @Атеист?[DOUBLEPOST=1452024078][/DOUBLEPOST]

1. Никoј не би гo спречил oвa.

2. И oвa, никoј не гo спречувa, се дoдекa не прерaсне верaтa вo угнетувaње и тoрмoзење нa oстaнaтите. Ислaмoт ти е пример зa тaквo нештo.

3. Јaс немaм сретнaтo нoрмaлен чoвек кoј oдoбрувa убиствo.

Абoртусoт е пoсебнa темa. Oтвoри темa зa тoa, иaкo вo минaтoтo низ темиве се имaме убедувaнo сo мики1и нa крaј сепaк испaѓaлo декa не е бaш тaкa, кaкo штo велите.

Не само добро се служам со меморијата.

Оти ми ставаш етикета одма дека сум атеист бе Мики?[DOUBLEPOST=1452006600][/DOUBLEPOST]
aaw-0601.jpg

Кога збориш за духовност како само вие рисјаните да имате право на духовност. :D

Ко‘ ќе поднаучиш и потпрактикуваш, ќе дозјнаш ш‘о е тоа „духовност„, која, патем кажано, не е за мали деца...

Последно уредено:
Ко‘ ќе поднаучиш и потпрактикуваш, ќе дозјнаш ш‘о е тоа „духовност„, која, патем кажано, не е за мали деца...
Матеј 18:
2. И како повика Исус едно дете, го постави меѓу нив
3. и им рече: „Вистина ви велам, ако не се повратите и не бидете како деца, нема да влезете во царството небесно

Ама тоа е затоа што не те консултирале тебе, бидејќи нели никој не знае што е правилно освен тебе.

Последно уредено:
Мало дете ама салата правам од твоите мислења. А кај тие православните ми успева како боза, оти се им е засновано на приказни за мали деца! :)[DOUBLEPOST=1452256579][/DOUBLEPOST],,ИСУСЕ МАМИЧКА ДЕ НЕ МИ СМЕТАЈ, ИДИ БЕ ПОДУЧУВАЈ ГИ ТИЕ ВО СИНАГОГИТЕ" - МАРИЈА :D[DOUBLEPOST=1452256648][/DOUBLEPOST]Кога зборам со Мики егото само ми се полни со батерија, сам ми се мести, не сум јас крив...

Мало дете ама салата правам од твоите мислења. А кај тие православните ми успева како боза, оти се им е засновано на приказни за мали деца! :)

А муслимaните, ги прaиш и нив сaлaтa?

Tacno malite deca se plasat od duhovi i go vikaat cicko miki da gi izbrka za bakni raka ili za adet de....!

Матеј 18:
2. И како повика Исус едно дете, го постави меѓу нив
3. и им рече: „Вистина ви велам, ако не се повратите и не бидете како деца, нема да влезете во царството небесно

Ама тоа е затоа што не те консултирале тебе, бидејќи нели никој не знае што е правилно освен тебе.

Ај кажи, зашто механички се повикуваш на стихови од Писмото (попут секој добар протестант...) иако немаш благе везе на што се однесува стихов?

Се надевам дека прашањево нема да ти биде претешко за одговарање.

Последно уредено од модератор:
Ај кажи, зашто механички се повикуваш на стихови од Писмото (попут секој добар протестант...) иако немаш благе везе на што се однесува стихов?

Се надевам дека прашањево нема да ти биде претешко за одговарање.
Требаше козметички?

А муслимaните, ги прaиш и нив сaлaтa?

Ако треба свиња во џамија ќе влезе, салата ќе направам од секој што слепо следи догми. ;)

Требаше козметички?

Тие не го цитираат светото писмо туку оставаат на светите само тоа да го прават, плус мора владиката да потврди нешто дали е така или не во врска со тоа. Нив и е дозволено житија да читаат и што пониско да се понижуваат. Нема да ме чуди да почнат слики да постират дека се камшикувале некогаш на форум. :P

Извинете што ви се мешам, не знам дали е и место на овоа што ќе го кажам ама, мислам дека Атеистите, постојат само за да ги тролаат Христијаните,Муслиманите,Будисти,Евреи и слично.

Извинете што ви се мешам, не знам дали е и место на овоа што ќе го кажам ама, мислам дека Атеистите, постојат само за да ги тролаат Христијаните,Муслиманите,Будисти,Евреи и слично.
Vidi pocinjas da citas kniga i zapiras tuka

"It is because I saw God face to face, and yet my life was spared Genesis 32:30
"No one has ever seen God" John 1:18

U`letue tuka @MIKI1 ...ti objasnuva deka toa ne e taka i te prai glup.

Zatvaras knigata i pocinjas da driblas!

Зависи како ќе го прочиташ, имаш механички, козметички, политички....

Зависи како ќе го прочиташ, имаш механички, козметички, политички....

Заборај да кажиш и: педикирски, маникирски, масерски, фризерски и томе слично...[DOUBLEPOST=1452363916][/DOUBLEPOST]

Никако да ми станит јасно, како може некој да е на мнение дека ги дрибла другите, а не може да види дека самиот се дрибла себе си

Последно уредено од модератор:
Заборај да кажиш и: педикирски, маникирски, масерски, фризерски и томе слично...
А богами и фантомски.....на пример кога за едни си Брус Вејн, за други Бетмен.... Или за едни си МИКИ1 а за други MOLEROT.
И Мики како и Брус никако не се појавува во исто време со тебе.... Козметичко фризерска појава...за која следи траен бан од кајгана. Гурџиев го скрши мразот, гледам ти брзаш да му се придружиш.

А богами и фантомски.....на пример кога за едни си Брус Вејн, за други Бетмен.... Или за едни си МИКИ1 а за други MOLEROT.
И Мики како и Брус никако не се појавува во исто време со тебе....
Ipssi spored negovoto veruvanje za tri u edno (i ne mislam na Neskafe tuka) i mozno e...samo da ne doznae svetecot(adminot) pa da go banira![DOUBLEPOST=1452522415][/DOUBLEPOST]
Никако да ми станит јасно, како може некој да е на мнение дека ги дрибла другите, а не може да види дека самиот се дрибла себе си
Eve ke ti objansam na kratko: Ti koa ke umres ne ti e tesko posto neli neznaes deka si umrel ..tesko im e na drugite... E isto e koga si glup!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom