K
Kacar
Гостин
И јас сум за Северна Дакота. На кое место ќе работиш ?Потврдувам @Rabrobil за Северна Дакота. Мада позициите се веќе пополнати.
И јас сум за Северна Дакота. На кое место ќе работиш ?Потврдувам @Rabrobil за Северна Дакота. Мада позициите се веќе пополнати.
Бев летово, другото лето не знам дали ќе одам сеуште.И јас сум за Северна Дакота. На кое место ќе работиш ?
Доколку може у чет ако не сакаш тука, да ми објасниш за заработка, за втора работа, саатнина на втора работа, дали намирниците се скапи, станарина,општо менталитетот на луѓето таму .....Бев летово, другото лето не знам дали ќе одам сеуште.
За визата ти барат само податоци од факултет не ги интересира дали работиш . И ако има такво нешто можи да е само плус.За визава, има врска ако си работел негде тековната година у која аплицираш, а си редовен на факултет и пријавен на полно работно време и дали би биле помали/поголеми шансите за добивање виза?
Па ако сакаш добра работна понуда да си најдеш најдобро ти е сеа да си аплицираш.. иначе до крај на февруари, а некои агенции дури до средина на март си продолжуваат рокови.Дали знаете до кога најкасно може да се уплати во агенцииве?