Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
I Real go smeni trenerot samo uste nie ostanavme so propali investiciii. Mi se odmiluva se, a najtesko e koga nemas rezerven tim za navivanje :(

ROMA ROMA ROMA

Не ти ни треба брат резервен тим. Времето е тркало се врти. Еден ден горе, друг ден долу и така. Навивањето и љубовта кон Рома не се само играта на теренот, има милион други дополнителни работи поврзани со тоа.
Баш малку зачитав од Рома Балкан имаа постирано за некој, кој се откажал од Рома поради тоа што не ја препознава или сл.(не знам конкретно, не дочитав, т.е. не сакав да си го губам времето). Си помислив каков е тој навивач, кој навива за клуб само тогаш кога има успеси. Клубот се сака секогаш, и кога грешат фудбалерите и кога грешат управите. Видете ја Парма. Во шеста лига има следбеници. Има и милион други примери.
Поминале еден куп играчи, тренери, управи и сл. Ќе поминат и овие, ќе помине и Руди и Тоти, Флоренци, Стротман, Нинџа како што поминале Пруцо, Ди Бартоломеј, Балбо, Алдаир, Батистута, Делвекио, Фелер, Елгера, Каниџа и милион како нив. Само клубот е вечен. Крај краева ние не навиваме за Руди, за Палота, за Де Роси и сл. Ние сме за Рома.

Пзд :)

Не ти ни треба брат резервен тим. Времето е тркало се врти. Еден ден горе, друг ден долу и така. Навивањето и љубовта кон Рома не се само играта на теренот, има милион други дополнителни работи поврзани со тоа.
Баш малку зачитав од Рома Балкан имаа постирано за некој, кој се откажал од Рома поради тоа што не ја препознава или сл.(не знам конкретно, не дочитав, т.е. не сакав да си го губам времето). Си помислив каков е тој навивач, кој навива за клуб само тогаш кога има успеси. Клубот се сака секогаш, и кога грешат фудбалерите и кога грешат управите. Видете ја Парма. Во шеста лига има следбеници. Има и милион други примери.
Поминале еден куп играчи, тренери, управи и сл. Ќе поминат и овие, ќе помине и Руди и Тоти, Флоренци, Стротман, Нинџа како што поминале Пруцо, Ди Бартоломеј, Балбо, Алдаир, Батистута, Делвекио, Фелер, Елгера, Каниџа и милион како нив. Само клубот е вечен. Крај краева ние не навиваме за Руди, за Палота, за Де Роси и сл. Ние сме за Рома.

Пзд :)
Ne si go svatil kontekstot na porakata. Jas neznam za drug klub osven Roma vo mojov zivot, samo se nerviram zosto site mozat da se opravat samo nie ne :)

ROMA ROMA ROMA

Ххх глуп текст, не постои ништо на светот што ќе ме натера да престанам да навивам за клубот што го сакам..

Вели се било за пара, па Франко Сенси доколку не дадеше огромни италијански лири за Батистута, Емерсон и остали кога ќе видевме Скудето??

Газии Sadiq... Има убиствен инстинкт копиљов[DOUBLEPOST=1452091197][/DOUBLEPOST]Пуни гиииииииииииииииииииииии одсекад сум ги мрзел овие да им ебам тоа Кичевото[DOUBLEPOST=1452093655][/DOUBLEPOST]Bravo za odbranava, imbecili

Последно уредено:
Абе ова колку среќа имаме не е нормално :) Маааалце подобро да играа ќе не напунеа уште со два гола :(

ROMA ROMA ROMA

Gi vadi Umar Sadiq,Salah i Florenzi najdobrite poedinci be :facepalm:
Florenzi nervozen od koga go izvadi pa naredna pak daj i odi pak neka ti go ispusi ebate tikvata..
KRETENIZAM I RENESANSA !! nez ne vredi da se gleda Roma pod Rudi ako imate slabi nervi !!

Сакам да ви го честитам празниците, да имате здравје, среќа и берикет.Јас денес не гледав Рома, бидејќи знаев дека ќе кикснат, и не сакав ради Руди, да си ја уништам најубавата вечер

Gi vadi Umar Sadiq,Salah i Florenzi najdobrite poedinci be :facepalm:
Florenzi nervozen od koga go izvadi pa naredna pak daj i odi pak neka ti go ispusi ebate tikvata..
KRETENIZAM I RENESANSA !! nez ne vredi da se gleda Roma pod Rudi ako imate slabi nervi !!
Реално Умар освен голот топка не виде, цело второ полувреме немаше контакт со топка, а Салах нигде не се глеаше на терен, многу лошо изигра денеска.. Флоренци ора напред назад и башка у 90та го извади... Не е поразов на душа на Руди у ниеден случај

Реално Умар освен голот топка не виде, цело второ полувреме немаше контакт со топка, а Салах нигде не се глеаше на терен, многу лошо изигра денеска.. Флоренци ора напред назад и башка у 90та го извади... Не е поразов на душа на Руди у ниеден случај

Брат, не заебавај, еден на еден кога го помина дефанзивецот на Киево и кога дојде очи у очи со голманот мене ме импресионираше, тој дефанзивецот замрзна, немој да бидеш субјективен, ипак дечкото е 18 години, простор за критики сеуште нема :)

Btw, среќни празници:pipi:

Брат, не заебавај, еден на еден кога го помина дефанзивецот на Киево и кога дојде очи у очи со голманот мене ме импресионираше, тој дефанзивецот замрзна, немој да бидеш субјективен, ипак дечкото е 18 години, простор за критики сеуште нема :)

Btw, среќни празници:pipi:
Не го критикувам, баш го пофалив погоре у прво солиден беше ама у второ не се спои со топка. Не ни треба поише од него тоа што го праи е одлично... Среќни Нова година и среќни Божиќни празници на сите Романисти па да се надеваме на некое чудо у остатокот од сезонава. Уште тоа ни остана, да се надеваме :D

Имавме предност од 11 бода пред Јувентус, имавме златна шанса после 15 години да освоиме Скудето.Дали толку многу вреди Руди, дали Руди вреди повеќе од нашите сонови.Е тоа се прашувам овие денови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom