Фан клуб: МЗТ Скопје

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
a ti ako si seljak pravo na niva.

nemam namera so tebe da vodam polemika za srbija,srpskiot sport a uste pomalku za covek kako sto e MILAN GUROVIC.

ti se najde da mi kazes kaj da idam,radniciste majmunsko provincijalsko.

3
2
1

TISINAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе не тишина ако сакаш и на месечината качи се ама реалноста е таа првен Партизан и е Гробар а потоа игра за Звезда и е Делија пичка продадена он ако не е предавник незнам кој е/ Истиот пример кај вас Симиќ уши отиде во Фершпед и стана голем СПБ.

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
More momci za kupot ima da bidite mirni ili ce go ebite cotekot toa neka vi e jasno pa posle ce se cudite sto ste mislile a sto ispadna

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Ејј не сте нормални да ви ебам провинцијалците ! Кај кур виде дека имало некој со крв? Па убаво пиша Радикал да имаше некој со крв ќе ви влезевме на трибина и на вас и на тие 2-3цата постари чичковци што се курчеа. Како си ги извртувате работиве.... зашто бегавте ко пички на терен и ве изнесоа бе? А? А тоа не го спомнувате, сељачишта едни. Кој ќе организираш ти за каменување? 20 души сте сите заедно во групата од кои 3-4 со пречки во развој, сами ќе се испотепавте во саботата на чело со таа свињата со шешир.

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Хаха Роки со најјако капче у цела група ! :):)

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Шо бе нема да организирам? А мора ли да значи дека тиа шо ке ги соберам јас дека мора да бидат од Лозари? Море нека се случе нешто па нема да си заминете од Кавадарци бре тоа нека ви биде јасно! Нема да знаите од кај ви фуре во Автобусот. Разбери ме еднаш.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Абе не тишина ако сакаш и на месечината качи се ама реалноста е таа првен Партизан и е Гробар а потоа игра за Звезда и е Делија пичка продадена он ако не е предавник незнам кој е/ Истиот пример кај вас Симиќ уши отиде во Фершпед и стана голем СПБ.

abe strucnjak.ti kosarka pratis od skoro.taka mi se gleda.

rekov deka nema da zboram so tebe po ova prasanje,ali jbg ne mozam da te ostaam da zaspies so pogresni informacii.

MILAN GUROVIC bese izbrkan od PARTIZAN posto ne mozese da patuva so ekipata vo Hrvatska.

TONI SIMIC nikogas ne bil izbrkan od MZT SKOPJE tuku samiot si go napustil klubot.

i aj te molam sea dosta.ako sakas ke otvoram tema za MILAN GUROVIC pa tamu ke zborime.nema smisla na forum za MZT SKOPJE ja so tebe da se raspravam za MILAN GUROVIC.

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Шо бе нема да организирам? А мора ли да значи дека тиа шо ке ги соберам јас дека мора да бидат од Лозари? Море нека се случе нешто па нема да си заминете од Кавадарци бре тоа нека ви биде јасно! Нема да знаите од кај ви фуре во Автобусот. Разбери ме еднаш.
Знам дека си јак кога се криеш пред компјутерот, ајде нека ти биде. Радувај се кога веќе можеш, владава сегде даде интернет, тоа е тоа.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ако мислиш дека се каменува со компири или зелки, тогаш ти си најпростиот човек што постое :pos2:

abe ke frlate so toa sto najmnogu vi ostanalo ovaa godina.ako vi preteknale kompiri togas tamu ke gi potrosite.

otkupot ovaa godina nesto slabo

taka mi se gleda.

cim ste resile da gi potrosite zalihite

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
abe strucnjak.ti kosarka pratis od skoro.taka mi se gleda.

rekov deka nema da zboram so tebe po ova prasanje,ali jbg ne mozam da te ostaam da zaspies so pogresni informacii.

MILAN GUROVIC bese izbrkan od PARTIZAN posto ne mozese da patuva so ekipata vo Hrvatska.

TONI SIMIC nikogas ne bil izbrkan od MZT SKOPJE tuku samiot si go napustil klubot.

i aj te molam sea dosta.ako sakas ke otvoram tema za MILAN GUROVIC pa tamu ke zborime.nema smisla na forum za MZT SKOPJE ja so tebe da se raspravam za MILAN GUROVIC.
HEHEHHE а кога беше во Звезда да не можеше да патува во Хрватска ќе ти кажам и зошто заради тетоважата што ја има од Дража Михајлович абе и да бил избркан тоа не е оправдување бе пријателе тое е предаство а не реков јас дека Симиќ бил избркан туку дека направил предаство..Нема проблем отвори теме и ќе збориме..

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
abe ke frlate so toa sto najmnogu vi ostanalo ovaa godina.ako vi preteknale kompiri togas tamu ke gi potrosite.

otkupot ovaa godina nesto slabo

taka mi se gleda.

cim ste resile da gi potrosite zalihite
Bratce vo KAVADARCI nema kompir zelka cuski toa ne se odgleduva ima grozje toa se odgleduva vo KAVADARCI i od nego si pravime vino a da ve mavame so grozje ne zasluzuvate bre samo so kamenja zasluzuvate JASNO

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
HEHEHHE а кога беше во Звезда да не можеше да патува во Хрватска ќе ти кажам и зошто заради тетоважата што ја има од Дража Михајлович абе и да бил избркан тоа не е оправдување бе пријателе тое е предаство а не реков јас дека Симиќ бил избркан туку дека направил предаство..Нема проблем отвори теме и ќе збориме..

aj sea ti otvoriv tema po mozes tamu mislenjeto da go kazes.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Bratce vo KAVADARCI nema kompir zelka cuski toa ne se odgleduva ima grozje toa se odgleduva vo KAVADARCI i od nego si pravime vino a da ve mavame so grozje ne zasluzuvate bre samo so kamenja zasluzuvate JASNO

vie si znaete so ima

ne vi se mesam vo rabotata.

ne znam zasto samo tolku se silite koga nikogas nema da kamenuvate nekogo.
silenjevo samo na forum vi ide.

vie ste cyber navijaci

Kajgana Shop

На врв Bottom