Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Vide li kolku e za Leonard ?dal seuste e ista granica i koef..?da go svrzeme so nekoj..Parker i Aldridge se out .ako si u blizina..bas proveri.se mislam da uplatam na 1000den,daj uste nekoj predlog,Kemba 21.5+ ?
Batum out defintivno,isto i za nekoj drug pisuvase .
Не видов..... сега ќе затворат ако планираш иди брзо :D

Шо па Олдриџ ќе го одмара. :facepalm: одмарај го данкан пензионерот. Ах бре попович...

Стразбург алооооо намалетеее што ви е алооооо

Никој не ми врати на темава, ај овде можеби некој знае:

Ми го лимитираа акаунтот на bet365 (неможам да уплатам со големи суми) и сега сакам да направам акаунт од еден другар, ама сакам депозит да направам преку Skrill, а Skrill-от е на мое име, исто како лимитираниот акаунт на bet365.

Ќе прават после проблеми за withdraw на skrillot или немаат bet365 информации на чие име е skrill акаунтот ?

Никој не ми врати на темава, ај овде можеби некој знае:

Ми го лимитираа акаунтот на bet365 (неможам да уплатам со големи суми) и сега сакам да направам акаунт од еден другар, ама сакам депозит да направам преку Skrill, а Skrill-от е на мое име, исто како лимитираниот акаунт на bet365.

Ќе прават после проблеми за withdraw на skrillot или немаат bet365 информации на чие име е skrill акаунтот ?

Немој да правиш глупости, ќе ти го блокираат и Скрилот и новиот Бет365 акаунт. Како само ви текнуваат вакви глупости?

Кајгано магијо уште Авенида жениве да не одат над 132 коша

:popce:

Vo 6 zatvorija pederite.Mozzart do 9 rabotat.
Osven Hayward 16.5+,Leonard 21.5+ i Kemba 21.5+,drugo skoro se granici +/- 1/2 poena,ne vredi .
Hayward bi go igral edino radi neigranjeto na Parker i L.Aldridge,i sramota e taa granica na nego,deckoto zima 20+ sutevi,sega sigurno Leonard nema da ide na nego,ke ima nekoja rotacija,Hayward mi izgleda na dosta pameten i intelegenten igrac,ne kako bildanite crnci koi probuvaat nesto na sila,ipak Midleton im ubaci 19 pred nekoj den na S.Antonio,zasto ni ovoj barem ne 17poena ?!sigurno ke ima solidna minutaza,so ogled na povredite kaj Utah,ako drzat nekoja pristojna 10 razlika do poluvreme,go ocekuvam na 35min,sto bi bilo dovolno da ubaci .
Za Leonard se e kazano,skoro ista situacija e i kaj Hornetsi,Kemba ke gi siluva,posledno vreme e na 27ppg,kako branat nadvoresni pozicii Sunsi,ne me cudi i 30+ da ide ..se na se,dobar tripl deluva,mozda ke gi pustam na 500/1000den ako stignam do 9 u Mozzart .

Osven Hayward 16.5+,Leonard 21.5+ i Kemba 21.5+,drugo skoro se granici +/- 1/2 poena,ne vredi .
Hayward bi go igral edino radi neigranjeto na Parker i L.Aldridge,i sramota e taa granica na nego,deckoto zima 20+ sutevi,sega sigurno Leonard nema da ide na nego,ke ima nekoja rotacija,Hayward mi izgleda na dosta pameten i intelegenten igrac,ne kako bildanite crnci koi probuvaat nesto na sila,ipak Midleton im ubaci 19 pred nekoj den na S.Antonio,zasto ni ovoj barem ne 17poena ?!sigurno ke ima solidna minutaza,so ogled na povredite kaj Utah,ako drzat nekoja pristojna 10 razlika do poluvreme,go ocekuvam na 35min,sto bi bilo dovolno da ubaci .
Za Leonard se e kazano,skoro ista situacija e i kaj Hornetsi,Kemba ke gi siluva,posledno vreme e na 27ppg,kako branat nadvoresni pozicii Sunsi,ne me cudi i 30+ da ide ..se na se,dobar tripl deluva,mozda ke gi pustam na 500/1000den ako stignam do 9 u Mozzart .
Хејвурд може да убаци вечер, ептен интелигентен играч, за малку тенисер да станел,неговите сакале тенисер да биде. Го имаше прошлиот пат како игра тенис во слободно време, ептен добро игра. :D [emoji13]

Валанчиунас ми е исто за плус 10.5 против Бруклин и Брук Лопез на кого само статистиката му е во памет и не постои во одбрана.

Дирк вечерва back to back ваљда ке има некоја restricted минутажа па го одиграв минус. Две продолженија играа со Кингс вчера.

Бош ми е плуска во страшна форма е Крис а на Њујорк им е back to back, уште фурњи леб треба да јаде Порзингис за да го чува Бош. :D

Хејвурд може да убаци вечер, ептен интелигентен играч, за малку тенисер да станел,неговите сакале тенисер да биде. Го имаше прошлиот пат како игра тенис во слободно време, ептен добро игра. :D [emoji13]

Валанчиунас ми е исто за плус 10.5 против Бруклин и Брук Лопез на кого само статистиката му е во памет и не постои во одбрана.

Дирк вечерва back to back ваљда ке има некоја restricted минутажа па го одиграв минус. Две продолженија играа со Кингс вчера.

Бош ми е плуска во страшна форма е Крис а на Њујорк им е back to back, уште фурњи леб треба да јаде Порзингис за да го чува Бош. :D
Haha,bas go izgledav videoto pred nekoj den.
Ne be drugar,stvarno mi nema logika ova granica na 16.5,1.85koef..najozbilno .
I ko za belec sasvim OK ja razbira 'crneckata' igra,daleko od rasizam il slicno..Hayward preterano forsira i zima sutevi,sutira trojki,ne se plasi,forsira i koga ne mu ide,na 20.5ppg e .aj da bese normalna granica 19/20.5,pa da go gurame minus,ja bev prviot sto mi bese tip na denot na taa granica,no eve ne ja fativ i bataliv,do dva saat se dvoumev so kogo da go svrzam i ko smalia na 17.5.
Pred Nova G.,ist slucaj imase so Wiggins,sigurno pamtis,sabajle granicata bese na 20.5,do popladne padna na 17.5,a toj si postigna 19poena iako imase BO i promasi sut za dva da prebaci .muabetot mi bese deka go postuvam Hayward i na taa granica u sekoj slucaj bi go igral plus,i dodaj na toa deka nema da igraat L.Aldridge i Parker ..

Јас ги имам врзано Хејвард минус 17.5 и 1хендикеп да победи Сан Антонио. Веќе го прежалив ливчето.

Арно ми викаа стај си 1милион денари на Милан и Лацио да победат. 2квота. Локум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom