Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moesh da se cekiras najrano 1 meswc pred letot i najkasno 3 saati pred letot.Купив карти пред 1 месец и дури сеа стигна пдф фактура и сега треба да ги чекирам?
Пред 2 недели купив визер карти за барселона 30.01 - 02.02 ама натпреварот Барса Атлетико го вратија за 1 ден. Картиве уште не ми се чекирани дали е можно да го сменам датумот да биди од 26.01 до 30.01?
Колку кошта имам купено 4 карти? и ако ги вратам картите колку посто од парите ќе ми ги врата?Само ако доплатиш за тоа
kolku sto jas znam vrakanje na pari nema da vidis, a doplatata e razlkata vo cena na kartite plus imase nekoja taksa sto se plaka za promena na datumКолку кошта имам купено 4 карти? и ако ги вратам картите колку посто од парите ќе ми ги врата?
А дали е можно визер да го променат часот на лето? пример моментално на 30 за враќање е во 21:45[DOUBLEPOST=1452092832][/DOUBLEPOST]kolku sto jas znam vrakanje na pari nema da vidis, a doplatata e razlkata vo cena na kartite plus imase nekoja taksa sto se plaka za promena na datum
Одбрав промена на лет сменив датум 26-30 разлика во цена на картите е само 960 денари ај 960 денари не се мн ама ми вика нешто Промена на летот: 6.598,40 MKD, што е ова?!kolku sto jas znam vrakanje na pari nema da vidis, a doplatata e razlkata vo cena na kartite plus imase nekoja taksa sto se plaka za promena na datum
Тоа е таа такса што ја плаќаш за промена на картите.А дали е можно визер да го променат часот на лето? пример моментално на 30 за враќање е во 21:45[DOUBLEPOST=1452092832][/DOUBLEPOST]
Одбрав промена на лет сменив датум 26-30 разлика во цена на картите е само 960 денари ај 960 денари не се мн ама ми вика нешто Промена на летот: 6.598,40 MKD, што е ова?!
Да не има некоја грешка премногу пари се, повеќе ми се исплаќа да земам уште 4 повратни карти за 26-30, ќе ме коштат негде 8200 денари а за промена на лет кој што ми е платен веќе 11000 денари и има мала разлика во цената на картите ми бара 7600 денари...Тоа е таа такса што ја плаќаш за промена на картите.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Не другар нема никаква грешка, толку треба да си платишДа не има некоја грешка премногу пари се, повеќе ми се исплаќа да земам уште 4 повратни карти за 26-30, ќе ме коштат негде 8200 денари а за промена на лет кој што ми е платен веќе 11000 денари и има мала разлика во цената на картите ми бара 7600 денари...
А може да се вратат картиве слушнав дека враќале 50%Не другар нема никаква грешка, толку треба да си платиш
ПС провери си убаво рече имаш 4 карти тоа може да е цена по карта а не за сите заедно. Исто и за промена на име да ја дадеш картата на друг се плаќа 100тина евра
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Незнам пробај види и сподели искуство. Или јави се во контакт центарот и прашај. Јас што знаев уште во првиот пост ти напишавА може да се вратат картиве слушнав дека враќале 50%
Мораш прво да чекираш, потоа е принташ картатаzdravo drustvo.nov sum na forumov pa imam nekolku prasanja do vas dokolku znaete a gledam ima dosta upateni clenovi vo vrska so WIZZ - avionskite karti.znaci imam napraveno rezervacija na 05.01.2016 od skopje za hanburg-lubek za na 31.01.2016.transakcijata e napravena,dobivme kod za rezervacija a na e-mail ne pristigna potvrda i nemozam da ja isprintam kartata.se javuvam vo kontakt centarot nikoj ne se javuva.KAZETE CARE.