За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Престани да му изиграваш дрвен адвокат.
Чек, ти бараше одговорност и самокритика од Иреал? :vozbud:

Јас мислев пишуваш за екипата на власт. Сега сум уште позаинтересиран. Humor me, please. За што Иреал треба да биде самокритичен и одговорен?

Чек, ти бараше одговорност и самокритика од Иреал? :vozbud:

Јас мислев пишуваш за екипата на власт. Сега сум уште позаинтересиран. Humor me, please. За што Иреал треба да биде самокритичен и одговорен?

Вие како вмровци треба да бидете самокритични и да чувствувате одговорност за сите срања на оние кои сте ги донеле на власт.

Вие како вмровци треба да бидете самокритични и да чувствувате одговорност за сите срања на оние кои сте ги донеле на власт.
Супер, прво лице. Сега, истото прашање. За што јас треба да чувтсвувам одговорност? И батали сите, многу и останати збирни глупости. Ако може да конкретизираш.

Од кога Вие е прво лице? Ау, потврда за неписменост од прва рака. :D

Читни ти Граматика на македонски јазик, па дојди да разговараме. Не ми се верува хахаха
Јас сум неписмен, и не планирам да се описменувам. Не ми треба, убаво ми е вака.

Вие разочараните поише се жалите, а моето скромно мислење е дека проблемот со разбирањето на референтните системи ви е извор на сите проблеми. И ретардирани надмености, кои завршуваат лошо по психофизичкото здравје.

Абе таа Катица ќе ги гони ли затоа што го уништуваат Охридско, а сега и Галичица?
Тоа им е, можда еден од најголемите злостори. Од кој нема оправање.

или чим го нема у бомбите, ништо

Си бил ли Пештани да видиш која мизерија е кога ќе се наполни стариот пат со коли, директно гасовите во езеро одат... и тоа не е од скоро, поодамна, нека кажат луѓе што одеа во Охрид 2001, 2002 , кога не можеше да се оди во Грција, како беше ?
А релативно е која градба смета на екологијата на средината ... и Космос беше градба поред Вардар, ама не е срушен поради попречување на Вардарецот, туку го намести урбаната мафија бидејќи најави драстично спуштање на цени ..
http://www.libertas.mk/цаноски-за-нова-притисоците-не-запреа/[DOUBLEPOST=1452092075][/DOUBLEPOST]
he8.jpg

За 20 минути не може да се состави записник за предавање 600.000 разговори
http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=70E9D4608AB62640A5B268E2D614AF86

Последно уредено:
Си бил ли Пештани да видиш која мизерија е кога ќе се наполни стариот пат со коли, директно гасовите во езеро одат... и тоа не е од скоро, поодамна, нека кажат луѓе што одеа во Охрид 2001, 2002 , кога не можеше да се оди во Грција, како беше ?
А релативно е која градба смета на екологијата на средината ... и Космос беше градба поред Вардар, ама не е срушен поради попречување на Вардарецот, туку го намести урбаната мафија бидејќи најави драстично спуштање на цени ..
http://www.libertas.mk/цаноски-за-нова-притисоците-не-запреа/[DOUBLEPOST=1452092075][/DOUBLEPOST]

За 20 минути не може да се состави записник за предавање 600.000 разговори
http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=70E9D4608AB62640A5B268E2D614AF86
Треба да се состави записник оти на Шител кажаа така? А ако материјалите беа пуштени по пошта тогаш сигурно поштарот ке требаше да ги отвори, заедно со Катица да седнеа и да ги преслушаа материјалите и за истите да составеа записник? Или ако стигнат докази по пошта тие немаат важност? Не ги слушај шупаците и лајната од експерти шител, појма немаат, не само за ова туку 99% од се што кажуваат е за смеење....

Треба да се состави записник оти на Шител кажаа така? А ако материјалите беа пуштени по пошта тогаш сигурно поштарот ке требаше да ги отвори, заедно со Катица да седнеа и да ги преслушаа материјалите и за истите да составеа записник? Или ако стигнат докази по пошта тие немаат важност? Не ги слушај шупаците и лајната од експерти шител, појма немаат, не само за ова туку 99% од се што кажуваат е за смеење....
Да, за цела среќа треба да слуша луѓе кои зборуваат за работи за кои се елементарно неинформирани, ама со голема желба за дискусија. :pos:

Офф топик, ама морав :D Во врска со Ние, Вие и останати во општеството:

Се среќаваат двајца пријатели, од кои едниот очигледно е дека скоро има изедено ќотек... - Зошто ти е модро окото? - Ќути, жена ми како ме удри...

- Што ѝ стана?

- Сам, си го барав, ѝ се обратив со ТИ.

- А да не се персирате по дома? Што причина за ќотек е тоа!?

- Па доаѓам дома, таа ме гушка и вели „душо, од кога не сме имале секс“, а јас пијан - „мислиш ТИ од кога не си имала“...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom