Не знам зошто се буните за потврдава, мене логично ми е што ти бараат потврда место индекс, зошто има
бесплатен превоз за редовни студенти. Ти можеш да имаш заверено зимски семестар во учебната 2015/16 а да си
вонреден студент. Затоа не сфаќам шо го тупите со тоа шо мора една потврда да се однесе, ко којзнае што да е.
Ако не ви се плаќа за потврда тука не е крива државата, туку самиот факултет. Одете и бунете се кај деканот на вашиот факултет, зошто самиот факултет ја одредува висината на давачките за ваквите работи.
Викаш новиве автобуси се купија од парите за карти шо ги даваа граѓаните од периодот кога дојде вмро на власт до моментот кога се купија автобусите ?
Многу ти е интересен животот, штом мислиш дека ваква глупост е генијална мисла
И самиот директор на ЈСП кажува дека претпријатието е во огромни долгови, дека немаат пари за нафта и дека државата и Градот Скопје префрлаат пари за нафта, а ти тука ми глумиш лудило дека новите автобуси биле купени од парите за слободни карти, карти за 10 возења и единечни карти...
Би ти рекол почекај да се доградат Џеваир зградите па да се фрлиш, ама кај тебе е алармантно, моментално иди, качи се на највисокиот спрат и бапни се од таму...