Ретко во Македонија може да дојде црнец со добри кошаркарски квалитети..агенциите кои работат на овие простори воглавно ни бутаат шкарт играчи...кои играле во некои банана аматерска лига...каде успех е да не ти бега топката од рацете..а за тоа што пола од нив се ко невакцинирани и мислат само на забивање..без мозок за тимска акција..кажува се..се надевам дека МЗТ не донеле некои од горе наведените...како Фуелен во Струмица...МЗТ е лудница денес донеле уште некој Србин на проба демек ако не чини може ке го избацеле ко демек некој не им исплни критериуми годинава све живо прибраа од страна доволно е да е странец и да е над 1.85sd а овој последниов нигер бил права уметност ментиш со тапија(не Лозар) ко од гето изваден.
Како и да е 600 нови играчи дур ги уигра овој ке не фати.....јуни и нова сува сезона:bil:
hill e skoluvan igrac so mnogu kvaliteti,deckoto ne srlja so topka i dava pasovi koi sto nasive momci retko mozat da gi procitaat.ima golem procent na realizacija na sut od pole i slobodni,no za zal ne mozam istoto da go kazam za rice.deckoto barem po najavite trebase da bide dzver,ama za zal seuste ne e oporaven kako sto treba,se plasi da vleze vo duel i mislam deka denovive ke bide vraten nazad vo usa,bidejki i taka vo tekot navcerasniot den pristigna nov srbin na proba,koj kakov i da e mislam deka ke bide mnogu podobar od rice.smit e dobar,iako odi na zabivanje na sekoja topka,mi se dopagja toa sto e odlicen skokac i sto ne bega na sut,t.e. ne trosi topki.agoc e odlicen krilen centar so visok prosek na ufrleni kosevi ,kvaliteten vo odbrana i mislam deka sega koga i smit e dojden na centarskata pozicija od agoc moze da ocekuvame samo podobruvanje vo igrata.Ретко во Македонија може да дојде црнец со добри кошаркарски квалитети..агенциите кои работат на овие простори воглавно ни бутаат шкарт играчи...кои играле во некои банана аматерска лига...каде успех е да не ти бега топката од рацете..а за тоа што пола од нив се ко невакцинирани и мислат само на забивање..без мозок за тимска акција..кажува се..се надевам дека МЗТ не донеле некои од горе наведените...како Фуелен во Струмица...
Досега се покажале само Дин и црнецот од Кочани не се секавам на името Упшоу аконе беше..другите воглавно се промашување барем за мене...
Од тоа колку се квалитетни зависи и за коклу време ќе се уиграте..ако им работи бојлерот ќе ве биде брзо..ако не ќе сте како Амак СП...street basket..во сала...
pobaraj negovi klipovi na youtube i ke svatis od kade mu e prekarot,sto se odnesuva do disiplinata,sledejki gi treninzite dosega nu sum primetil nikakvi znaci na nedisciplina,naprotiv toj e onoj kaj ja poddiga atmosferata,gi tera ostanatite da igraat poagresivno vo odbranata,so eden zbor kazano vistinski liderЗа некој кој бил супер ѕвезда во средно...прекарот showtime мора да го заслужил..но некаде читав дека имал проблем со однесувањето демек бил недисциплиниран..ама ќе дојдете на 2-ти па ќе видиме што вреди...
Мислев на недисциплина во играта..не бил играч кој би можел да биде лидер...не дека не е, туку претерувал...pobaraj negovi klipovi na youtube i ke svatis od kade mu e prekarot,sto se odnesuva do disiplinata,sledejki gi treninzite dosega nu sum primetil nikakvi znaci na nedisciplina,naprotiv toj e onoj kaj ja poddiga atmosferata,gi tera ostanatite da igraat poagresivno vo odbranata,so eden zbor kazano vistinski lider
ah da ti ja rascepam taa domakinkata :pos2: :pos2: :pos2:АЕРОДРОМСКИ КУРВИ, АЕРОДРОМСКИ ПИЧКИ, СИТЕ ЌЕ ВЕ ЕБЕ, НАШИОТ РАБОТНИЧКИ !!
Поздрав.
ah da ti ja rascepam taa domakinkata :pos2: :pos2: :pos2:
aj nauci nesto pa javi seААААА да ја скинам таа компири дома што ти вари ...
Научив. Се јавувам. :baeh:aj nauci nesto pa javi se
hmmmmmm brzo ucis a?ist si kako majka tiНаучив. Се јавувам. :baeh:
hmmmmmm brzo ucis a?ist si kako majka ti
hahahahahahahahahahahahhaha:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
nemas sto da kazes drugo a?hihihihihihiihhihihihihihihihiihhi aj teraj gumataЗнам бе дека мајка ти се ебе со црнци, не мора да ми кажуваш тоа.
Затоа коа ја онадев ја, пи*ката и беше распарчена ... :uvo: