Насилства во Македонија

Јас мислам на србите да им направиме едно вештачко езеро во Куманово и таму нека си вадат очи со локалните србомани. Може и да се типува на победа помеѓу Делије и Гробари.
и у Тетово, Скопје, Делчево и Гевгелија има србомани доста.

Па нели татко му бил истакнат член на КПЈ
Батали го него. Човекот има медицинско досие.
Него Србиве кај ќе идат сеа? У Дубровник?
1918982_1126891990655955_4102504216658291552_n.jpg

Последно уредено:
Бог да го прости детено, тешко на фамилијата и нему. Не верувам дека убиството има етничка конотација, секаде има будали и добри луѓе. За жал жртвата наишла на тешка психички неурамнотежена будала.[DOUBLEPOST=1451827288][/DOUBLEPOST]
и у Тетово, Скопје, Делчево и Гевгелија има србомани доста.

Во Гевгелија, Тиквешијата, Дојран, Скопје Куманово и Прилеп имаше српската краљевина доселувано српски колонисти за да ја србизираат Македонија.

Во Малешевијата (Беровско, Делчевско и Пехчевско ) српската краљевина досели православни колонисти од словенско потекло од Галиполе/Едрене и некои од нив се изјаснуваат за Грци или Срби.[DOUBLEPOST=1451827443][/DOUBLEPOST]
и на кајгана има колку сакаш што се влажнат на геџовци

И чудно бре, колку од нив се проопозиционери :)
[DOUBLEPOST=1451827607][/DOUBLEPOST]
Он е осамен остров у Делчево.[DOUBLEPOST=1451822054][/DOUBLEPOST]Бугарашите се во Велес, Охрид, Штип, Скопје.

Увидувам колку е полезно што се градат споменици и се зајакнува македонската национална свест.

Последно уредено:
Не ми се свиѓа во која насока оди темата. Ќе оди под клуч ако не се приберете.
Бог да го прости детето и убијците да си го добијат заслуженото.

Во кој град се крена овој споменик?
Picture%20074-28022010081316.jpg
Тој споменик не го раздени ниту првото утро. Веднаш ноќта беше полиен со писа и турнат. Сега единствениот бугараш во градот Драги Каров си го чува на прозор.
Кажи ми за други бугараши во Велес. Немора организации (затоа што ги нема), барем поединци.

16-годишна малолетничка која била заедно со нејзина другарка и оделе пеш по улицата биле следени од три непознати лица и им дофрлувале при што едно од лицата физички ја допрел девојката во задниот дел од телото, а кога истата изреагирала со глава ја удрил во пределот на лицето, по што го напуштиле местото на настанот.

Вака ни пештерските луѓе не се пуштале на жените пред 20000 години...

Него ги нема нешто членовиве од албанска националност да осудуваат вакви чинови... а први беа тука на темава за " муслиманските верници" во Крива Паланка и нивната "џамија" таму. Па дури и тема отворија за тоа, сироти они :(

Класика, а замислете во некој паралелен универзум, двете девојчиња да беа од албанска националност, а напаѓачите да беа од македонска...

Последно уредено:
Менталитетот на Балканов е катастрофа. Што ме гледаш накриво, иде , вади пиштол и пука, да не правиме муабет за тепање. Само атомска бомба е лекот за пределов.

Не се сите исти, дури и еднојајчаните близнаци не се исти.

Не сум чул досега да се случило Македонци или Словенци да одат на одмор во странство и да тепаат локалци.

Не се сите исти, дури и еднојајчаните близнаци не се исти.

Не сум чул досега да се случило Македонци или Словенци да одат на одмор во странство и да тепаат локалци.
Срамота, се знае шо е е ред и право, секој да си тепа и ограбува туристи на сопствена територија, не да се оди странство и таму да се тепа и кради!

србите тоа го прават како туристи алоооо идат два пати годишно на одмор во Македонија и скоро секогаш прават инциденти по локалите но не ги објавуват сите нормално немат медиумите интерес да објават такви инциденти,па замисли да беше ситуацијата обратно со албанците, каков заклучок ке имаше тогаш???
Albancite idat u odmor u Sirija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom