Фан клуб: МЗТ Скопје

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
абе кажете резултaтот сигурно бевте вчерa нa утaкмицa.Денескa игрaте со некој пријaтелскa ?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Нешто повеке за натапреварот со амак ?
По мене, Дерил Хил е еден од тројцата најдобри играчи што некогаш играле во мзт. Уживам кога го гледам, незнам дали дека е добар или дека е црнец :toe::pusk::drk::pos2: Мислам дека да има бар со уште еден добар играч да му помага, Мзт има голем потенцијал. Нема играч во лигава што може да го додржи

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
abe od ovie sto gi gledavme vo prviot del nema sansi nekoj da go cuva , ama pa sega treba da go vidime na feni bekot sto sto ke bide pa ke diskutirame

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ne se ni za potcenuvanje ni crcite od amak, pogotovo toj noviot, vcera so igrase 12 so crven dres. a ako im se vrati i toj drugiot cenrar sto igrase vo prvio del , amak ke gazi

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
hill e zver nemam zborovi za nego, ali ovie drugive ne mozat da go procitaat, gi gleavte ovoj im dava nekoj extra pass oni ko mulinja vo kos gledaat a sami pod kos se. ako moze sea so noviot sponzor da se zeme uste nekoj dobar centar i mzt ke gazi,
ps: me razocata curtis, ali se nadevam deka ke se sredi vo ponatamosniot period

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Хилл е стврно многу добар играч.Најважно е што гледам дека добро е прифатен од другите.Вчера изигра феноменално.Многу е брз нема кој да го следи во МЗТ и затоа даде неколку пасови во празно.Ако се земе понатака уште еден добар центар можеме да стигнеме подалеку.

Иначе за Рајс нема што да се коментира.Одигра слабо.Многу е стегнат.Не е опуштен.Се плаши и мене ми изгледа дека уште не е привикнат и уигран со другите.Вајда ќе се промени нешто до почеток на првенство.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Se prepuni ligava so nigri , se nadevam nema i u Rabotnicki da doagaat . WHITE POWERR

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.017
Поени од реакции
51.234
Se prepuni ligava so nigri , se nadevam nema i u Rabotnicki da doagaat . WHITE POWERR
Море остај ти White Power како ке ви легнат на 2ри за прво има да ''фуче секрето'':bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

жими све морав:bil:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Што е до мене ја на 2.2 и Хилл и Раис ќе им ги дадам за после утакмица.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
hill e zver nemam zborovi za nego, ali ovie drugive ne mozat da go procitaat, gi gleavte ovoj im dava nekoj extra pass oni ko mulinja vo kos gledaat a sami pod kos se. ako moze sea so noviot sponzor da se zeme uste nekoj dobar centar i mzt ke gazi,
ps: me razocata curtis, ali se nadevam deka ke se sredi vo ponatamosniot period
Незнам кој ми збореше...

Христов ќе ми се чини беше....Хилл бил слаб,Хилл бил онаков..Хилл бил ваков..
Богоев ќе го јадел у зуби ово оно...баш сакам да видам како ќе го јаде у зуби...glup:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
ХАхахах Хилл и Богоев.Тој што ти зборел нема врска(а и како може да ти збори кога уште го нема гледано).Џабе ќе праиме споредба.Нема играч во моментов во нашава лига што може да го чува Хилл(незнам само за црнциве во фени го немам гледано Браун).

Kajgana Shop

На врв Bottom