Фан клуб: МЗТ Скопје

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Радикал те разбирам што сакаш да кажеш, само не ми се свиѓа тоа што некако со потценување гледате кон другите и ги омаловажувате, дајте нека дишат луѓето слободно да не одиме сеа толку до ситници. Знам дека ви е гордост клубот, така треба да биде тоа, ама да знаеш сите сме еднакви тука и Скопјани и Струмичани и Кавадарчани и сите останати.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Радикал те разбирам што сакаш да кажеш, само не ми се свиѓа тоа што некако со потценување гледате кон другите и ги омаловажувате, дајте нека дишат луѓето слободно да не одиме сеа толку до ситници. Знам дека ви е гордост клубот, така треба да биде тоа, ама да знаеш сите сме еднакви тука и Скопјани и Струмичани и Кавадарчани и сите останати.
Сите сме еднакви, не викам не. И ти го сакаш Фени и Климчо го сака Мидлзборо и деттулено што има девојка ја сака Струмица, и Мицуленце го сака Работнички и Аеродромка го сака Мзт...во тоа сме исти, никој не го оспорува тоа. Но, гледано групно, како навивачки групи, во овој момент, ФА се недостижни (иначе може и Аеродромка да ви потврди, јас долго време не бев член на ФА, бев во друга навивачка група а мислам дека и сеуште припаѓам таму)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Тоа што сте најбројни, традиција , најверни се тоа околку навивањето е факт , да ги гледаме реално работите не сега оти сум за струмица и право ајдуците . . .

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Сите сме еднакви, не викам не. И ти го сакаш Фени и Климчо го сака Мидлзборо и деттулено што има девојка ја сака Струмица, и Мицуленце го сака Работнички и Аеродромка го сака Мзт...во тоа сме исти, никој не го оспорува тоа. Но, гледано групно, како навивачки групи, во овој момент, ФА се недостижни (иначе може и Аеродромка да ви потврди, јас долго време не бев член на ФА, бев во друга навивачка група а мислам дека и сеуште припаѓам таму)
toa da deka go sakam mzt duri i si imam problemi u privatniot zivot zaradi toa , a za radilak da ne go svatite pogresno on koordinator vo isto grupa sto naviva za mzt ama popoleka stanuvaat podgrupa na F.A :)

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Хахахах не ми се верува дека ѕверот ти пиша дека има девојка ! :)
Убаво рекоа и тие пред мене ФА се недостижни.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Супер е тоа, еве јас ќе речам најдобри сте, браво,... ама не знам зошто се оптоварувате со тоа на луѓето да им докажувате дека сте најдобри. Тоа другите треба да го кажат. Ќе дојде сеа некој тука прв пат слуша шо е тоа Ф.А. и ќе тврди дека неговата навивчка група е најдобра и ти треба да му објаснуваш дека не е така. Вие сте оптоварени со тоа дека сте најдобри, се борите да го докажете тоа, а другите тоа чекаат и одма работата забегува у друг правец. Ете што направи тој што напиша таму за интернет навивање, ја разбуди желбата кај вас повторно да докажувате дека сте најдобри. И така се до бескрај. Немем ништо лично против вас, така продолжете. Ај поздрав.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Супер е тоа, еве јас ќе речам најдобри сте, браво,... ама не знам зошто се оптоварувате со тоа на луѓето да им докажувате дека сте најдобри. Тоа другите треба да го кажат. Ќе дојде сеа некој тука прв пат слуша шо е тоа Ф.А. и ќе тврди дека неговата навивчка група е најдобра и ти треба да му објаснуваш дека не е така. Вие сте оптоварени со тоа дека сте најдобри, се борите да го докажете тоа, а другите тоа чекаат и одма работата забегува у друг правец. Ете што направи тој што напиша таму за интернет навивање, ја разбуди желбата кај вас повторно да докажувате дека сте најдобри. И така се до бескрај. Немем ништо лично против вас, така продолжете. Ај поздрав.
Ама нема што да се докажуваме ние на интернет, таа е реалноста, само некои се премногу горди да го признаат тоа. Како што јас можам да речам дека Струмица, Фени, Пелситер, Работнички се подобри од Мзт, треба секој да има доблест да признае и да каже како се стварно работите

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Барем мене а 100% и на Радикал и Аеродромка и Итар Пејо не им е мака да докажат дека ФА се најдобри (иако тоа е факт и тоа е реалност) Интересното е кога ќе дојдат тие така наречени интернет хулиганчиња и ќе почнат да пишуваат глупости како се најдобри и се тоа и кога ќе им одговориш со факти од толку што незнаат што да вратат почнуваат да вреѓаат. Затоа и произлегуваат тие караници.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Точно ете сега и муабет и се , а не како што казавте погоре интернет хулиганите , ги има од сите градови , подобро ке биде без караница на старите добро времинња пред 1 год радикал се секаваш ? ај да не флевам мн. оффтопик.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Karakolev si ja kupi slobodata za 5000 evra i sega potpisa 3 i pol godisen dogovor so F.R :pos2: :pos2: :pos2::pos2:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Karakolev si ja kupi slobodata za 5000 evra i sega potpisa 3 i pol godisen dogovor so F.R :pos2: :pos2: :pos2::pos2:
дали јас сум уште поспан, или некои луѓе имаат извитоперена смисла за хумор? Или може нешто се подбива со некого...ама ќе му простиме, дете е, што знае дете што е кошарка. Мисли дека не заебал нас...Детенце драго, ние не сме ви конкуренти за титула, Работнички ви е, па од тоа следи едно логичко прашање, што к*р се смееш?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
дали јас сум уште поспан, или некои луѓе имаат извитоперена смисла за хумор? Или може нешто се подбива со некого...ама ќе му простиме, дете е, што знае дете што е кошарка. Мисли дека не заебал нас...Детенце драго, ние не сме ви конкуренти за титула, Работнички ви е, па од тоа следи едно логичко прашање, што к*р се смееш?
Се смеам за тоа сто го исушиле за 5000евра торкото а ти ако сакаш до утре можеш да ми поставуваш логички прашања а за тоа што се смеам ти да не можиш да ми забраниш а и гледам дека не ти е сеедно сто ви замина во Работнички.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Се смеам за тоа сто го исушиле за 5000евра торкото а ти ако сакаш до утре можеш да ми поставуваш логички прашања а за тоа што се смеам ти да не можиш да ми забраниш а и гледам дека не ти е сеедно сто ви замина во Работнички.
Во принцип, не сакам да се објаснувам за моите погледи на работите, пошто 90% од луѓето тука незнаат, неможат или пак не сакаат да ме сфатат. Али сега ке ти кажам.

Караколев, според мене, значи уште пред 3-4 години кога дојде го сментав за исклучително талентиран играч, со страшен влез, но со изразито лош шут. Значи јас сеуште тврдам дека ако го среди шутот, дека ќе игра во Евролига. Е сега за неговата ситуација. Точно 5000 евра се малку, ама не е точно тоа што е кажано во Спорт, други работи има. Е сега за тоа дали ми е сеедно или не. Значи особина кај луѓето што највеќе ја мразам е вртење грб кога му е најтешко на оној кој ти помагал. Караколев му го сврте грбот на Мзт Скопје, во моментите кога на тимот му беше најтешко. Значи не е само до Караколев работата, до секој спортист што направил така, ми станува довратен. Ај што го остави Мзт на цедило, тимот што 4 години му даваше јадење, пари, смештај и школување, тимот што го направи младински репрезентативец, па и акциите и тактиките ги издал на Марин Докузовски за втората утакмица против Работнички.

+ Тоа што уште летоска молеше да оди во работнички, па од кога виде дека неможе да земе исписница, потпиша за Мзт и викаше дека заради навивачите останал, а уствари остана, зашто и неможеше да си отиде.

И на крај, да го оставеше Мзт Скопје како што го остави сега и да потпишеше за Соколи, пак ке беше многу омразен, а тоа што отиде во Работнички, најголемиот ривал на Мзт, го става на првото место на листата на омразени играчи во моментов. Да се разбереме, тоа не е поради тоа што Караколев бил значаен за Мзт, напротив, никогаш не изплива на површина додека беше кај нас, туку заради начинот на кој го остави тимот кој му даде се, тим кој што беше во најтешките моменти од постоењето во моментите кога Караколев го напушти.

И да не заборавам...До вчера вечер не беше платено ништо, па многу веројатно ми е овие изјави на Караколев и Хитлер да се само некоја умствена игра за стекнување на некоја рпедност во преговорите.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
да претпоставме дека не постоите заради Family Aerodrom...тогаш би сакал да добијам неколку одговори.
  • Зашто лани во финалето, кога сите живеевте во илузија за Јадранска Лига и игравте конечно со еден посилен тим од вас (пошто нели претходните сезони знаевте дека ке бидете шампиони пошто вие бевте најјаки) бевте едвај 100 души, ма да мислам дека и не бевте ни 100?
  • Зашто дозволивте два пати Ајдуци да ве посрамат во ваша сала во финалето?
  • Зашто на Мзт - Работнички имате повеќе луѓе од колку на Уникс Казан? (незнам ова зашто те прашувам, немаш поима кои се тие и кога било тоа 100%).
  • Зашто во минатите 6-7 сезони никаде ве немаше во текот на целата сезона и се активиравте само ако падневте на Мзт во плеј оф, а ако не, дури во финалето?
  • Дали ова не значи дека факторот за вашето постоење е Family Aerodrom?
За одоговрите кои ти ги дале зашто не дошле на Работнички - Мзт, само тонеш уште повеќе, а ти кутар мислиш дека се вадиш од лајната во кои паѓаш. Игра Работнички и навивач на Работнички да рече, што барам да се замарам со Аеродромци. Две објаснувања има на ситуацијата. Прво, навивач е на Работнички колку јас на Хафнарфјордур и второ, страв од Аеродромци...вака или онака бем ти навивачот.

Со секој твој пост, приметувам дека си тазе навивач на Работнички и дека си пресен во навивањето, кое пробува да се извади од лајната во кои се пикна на форумов, покажувајќи тотално непознавање на приликите во својата навивачка група и тресење глупости (во делот со замарањето со аеродромци)
Nemam namera da ti odgovaram na niedno od ovi prasanja iako imam mnogu odgovori da ti dadam ama nejkam da se spustam na tvoe nivo,a inace neznam kako da ti objasnam deka ne sum toa ti sto mislis,neznam kako da ti objasnam deka ne sum vcerasen navivac.
Ednostavno covek kolku i da saka da pravi muabet so vas vie na sekoj mozen nacin ke dojdete do nesto za da gi isprovocirate navivacite na CPB ama pak nisto ne postignuvate zasto nikoj ne se zamara so vas iako mislite deka ste na vrvot vo navivanjeto vo makedonija.

A TI KAZI MI ZASTO SO FENI IMAVTE 150 NAVIVACI A SO RABOTNICKI KAJ VAS VO SALA IMAVTE 700 I POVEKE od 700 NAVIVACI?!?!?!?!i nemoj da mi kazuvas deka bevte poveke od 150 navivaci so feni(ja gledav cela utakmica na televizija i ubavo se gledase kolku ste a i ubavo se slusase kolku ''peevte'' vo poslednata cetvrtina)zboram za poslednata utakmica vo jane sandanski

Kajgana Shop

На врв Bottom