- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.830
- Поени од реакции
- 8.854
Па јас си кажав мое лично искуство, мислам, дека сепак не можеме да зборуваме за нешто што не го знаеме. Мене еднаш научената техника, не ми упали во друг случај. Инаку, фраеров мој не ми глуми тоа ти гарантирам, сепак, сме почнале многу искрено, и си стоиме до тоа, ако земеме во предвид дека двајцата бевме дудуци на почетокот и се гледавме како телиња А бидејќи сум му девојка, посебно што кога бевме на почетокот јас бев тапа неискусна, единствен начин за да не го осакатам беше многу искрено да си кажува што бива што не, а сега си добивам пофалби :pЕј вака коа ќе прочитам... како можеш ти да знаеш што ги возбудува мажите кога не си еден од нив?!
Реков дека многу луѓе нема да се согласат, од едноставна причина дека генерализирам. Но, да се обработи еден пенис е рутина. Ситниците од типот дали сака да го држиш со рука додека работиш со уста или не, се небитни. Техниката и употребата на устата е идентична. Тоа доведи го до перфекција, секој маж ќе го задоволиш. Исто така, не биди убедена дека воопшто си добра во тоа. Како и вие што глумите оргазми, така и мажите понекогаш ќе ви речат дека сте добри, само за да не ве навредат, посебно ако сте им девојка.
Болдираното, напишав ли горе, девојките мислат дека менување на темптото е добро зашто тие го сакаат тоа па мислат дека и мажите го сакаат истото? Не се раководи по себе и тоа што ти сакаш. Не сака никој менување темпо освен ако тоа што го правиш не е добро. Ако си стручна во давање оралка и те бива, има само едно менување брзина... тоа е побрзо додека не сврши.
И на крај, кога некој, без разлика девојка или дечко, дава оралка, со тоа го задоволува партнерот и треба да ги прави работите кои што на партнерот му се убави. Од таму треба да дојде задоволството, да гледаш како тој/таа ужива. Не може тој што ја добива оралката да спие, а тој што ја дава да лиже/пуши и да биде испозапален до коска. Затоа, кога некој дава оралка, треба да го напраи тоа перфектно за тој што ја добива да биде максимално задоволен. А у тој случај, нема гадно ми е, ова не го праам, не голтам, невина сум.
Каков е тој секс кај што некој вика НЕ?! Никад нема да сфатам.
Кога сме кај темпото, за другите девојки не знам, јас не сакам никакво менување. За кај мажите, како што кажав, од двајцата што сум ги имала, двајцата тоталка различни. Инаку, се подразбира дека во менување темпо, мислам кон побрзо Инаку, да, има и такви мажишта што мижат, сонуваат, гледаат во таван итн. Мене не ми се случило (а се случило на мои другарки) и добро е што не ми се случило зошто би ме навредило.
Инаку, може да се каже НЕ, во случај нешто да боли, освен ако болката не е тоа што го посакуваат двајцата. И јас не разбирам каков е тој секс ако не ти е пријатен.
А, инаку, тоа не голтам, не лижам, не фаќам, не пипкам....... ниту јас не го разбирам.