- Член од
- 9 јануари 2015
- Мислења
- 173
- Поени од реакции
- 131
Zamunda.net не се отвара ???
Моментално се отвара кај мене и нема никаков проблем.Zamunda.net не се отвара ???
Kodekot x265 ne go podrzuva BS player.....Simni druga verzija i gledaj da e x264 ako sakas da gledas so BS ili simni si player sto podrzuva x265.Vacation.2015.WEBRip.x265-WAR go svaliv filmot no ne mi go otvara na BS odnosno ima zvuk no nema slika ako mozze nekoj da pomogne
[DOUBLEPOST=1443553610][/DOUBLEPOST]Kodekot x265 ne go podrzuva BS player.....Simni druga verzija i gledaj da e x264 ako sakas da gledas so BS ili simni si player sto podrzuva x265.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2[/
MPC-HC I VLC imam i moze da se gleda na niv no nemozam prevodot da go podesam imali nekoe care
MPC-HC I VLC imam i moze da se gleda na niv no nemozam prevodot da go podesam imali nekoe careKodekot x265 ne go podrzuva BS player.....Simni druga verzija i gledaj da e x264 ako sakas da gledas so BS ili simni si player sto podrzuva x265.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
downforeveryoneorjustme и сличните сајтови не може да дадат релевантна информација за замунда затоа што на замунда имаат пристап ограничен број на ип адреси според земјите
Мора да се среди не смее да остане вака .downforeveryoneorjustme и сличните сајтови не може да дадат релевантна информација за замунда затоа што на замунда имаат пристап ограничен број на ип адреси според земјите
замунда за нив секогаш ќе биде down
Корун, од тебе очекував ова веќе да го знаеш -_-
Сега дава 404 ерор, надградуваат/мењаат нешто ваљда ќе се среди.
Не ме заинтересирало до толкуdownforeveryoneorjustme и сличните сајтови не може да дадат релевантна информација за замунда затоа што на замунда имаат пристап ограничен број на ип адреси според земјите
eve vi vlez za zemunda samo izmeena na proxi[DOUBLEPOST=1450863205][/DOUBLEPOST]
http://bgtorrentz.net/zamunda-net/ vlez za zamunda i drugite torenti pozz[DOUBLEPOST=1450863297][/DOUBLEPOST]частите кафеdownforeveryoneorjustme и сличните сајтови не може да дадат релевантна информација за замунда затоа што на замунда имаат пристап ограничен број на ип адреси според земјите