Па нема посебна тема, за тоа е оваа тука.Дали има тема за проектна активност( тема што се брани на матура) или не? Ако не дали ќе може да ми објасните повеќе што е како е, дали има врска темата со факсот кој сакате да го изберете и некој предлог за тема
http://forum.kajgana.com/threads/work-and-travel-usa.24584/Не најдов тема за work and travel, па тука ке прашам за искуства. Ако има таква тема нека го премести некој мод.
Поточно ме интересира за дали гледаат колку предмети си положил и до кај си со факултетот за да ти одобрат виза?
Кажуваат демек си требал се да имаш положено или демек 1-2 предтеми прегледувале низ прсти?
Дали ова има врска или нема?
И дали има искуства некои да му одобриле виза а да речеме нема се положено
Пред да избереш што сакаш види колку информации имаш за темата на интернет и по книги пошто проектната е до кај 15 страни.Јас земав Биологија проект.ПоззДали има тема за проектна активност( тема што се брани на матура) или не? Ако не дали ќе може да ми објасните повеќе што е како е, дали има врска темата со факсот кој сакате да го изберете и некој предлог за тема
Отвори темаВладата одлучи: Нов државен универзитет со настава на три јазици
Dhj 20, 2015
609
0
Во Скопје ќе се отвори нов државен универзитет на три наставни јазици: македонски, албански и англиски, објави премиерот Никола Груевски. Одлуката за основање на нов универзитет ја донела Владата на денешната седница на барање на Министерството за образование и наука. Универзитетот според првичните неофицијални информации ќе има 5 факултети со вкупно 14 наставни програми. Новиот државен универзитет треба да го носи името „Мајка Тереза“. Освен оваа одлука, на Владината седница помина и одобрението за основање на нови два факултети во рамки на Државниот универзитет во Тетово и тоа за земјоделски науки и педагогија.