Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај Локе мене највеќе ме импресионира нејзиниот израз на лицето. Секогаш има израз со кој те мотивира да не се грижиш, да веруваш дека на крај ќе победишЛоке со оваа утакмица си ја осигура наградата играч на годината според IHF. Браво за Холандија, пред некоја година се кошкаа на дното со нас, сега види ги до кај стигнаа.
Локе и Карабатиќ се двоецот за 2015.
Дали ја запримети во одбраната копија Сулиќ отпозади удират со лакто в бубрези или кичма.За станардите на женски ракомет ова беше страшна утакмица.Инаку Локе,десна,лева рака нема разлика
.Ајде тоа али кое движење го има на линијата на 6 метри,секоја акција ја чита,милина за гледање.
И Офтендал левиот бек исто, многу ниска репрезентација се, и Локе не е нешто кујзне колку висока ама оди нека ја застанат на линијата.Е да оваа Морк е 169 сантима висока, уште еден аргумент дека сме биле ниска нација и затоа не не бивало паѓа у вода.
Олфен?И Офтендал левиот бек исто, многу ниска репрезентација се, и Локе не е нешто кујзне колку висока ама оди нека ја застанат на линијата.
Оваа Офтендал глеам игра у некоја бљувотина од екипа у Париз, може да пробаат да ја присоберат навака.
Oваа бе, Офтедал.Олфен?
не е до висината, до движење, поставување, тренинг, се е само не е до телесните предиспозиции. Ете Ѓокиќ највеќе фали а беше пониска од шпорет.