Владо Павлов

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.317
Поени од реакции
5.958
11220929_904092266348803_3490548239300588565_n.jpg
Владо Павлов е човек од Кочани што се занимава со најразлични алтернативни и мистични работи.
(Во Кочани па и пошироко за него се зборува се и сешто, го сметаат за секаков... Вас форумџии ве замолувам воздржете се од коментари што не се во врска со тоа што го работи Владо. Со самото тоа што за нешто вистински се труди е срамота и греота некој да се исмејува.)
Владо издаде книга "Исус убиен С Копие" во смисла дека Исус Христос е убиен во Скопје порано името на градот се пишувало без Ј само Скопие и идејата е дека тоа уствари укажува дека таму е и убиен. Лично ја немам прочитано, но освен за Исус во книгата пишувало и за други тајни поврзани со Македонија и антиката. Промоции на книгата имаше низ цела држава.
Владо зборува и пишува за се што е поврзано со тајните криени за Македонија. Пирамиди, гробници, археолошки тајни, скриени вистини. Исто така човек се занимава и со научни природни модерно кажано алтернативни работи. Оргони (нешто како полудраги камења вештачки создадени), Нутриционистички работи поврзани со природните нешта итн.

Човекот можете да го следите на фејсбук на неговиот профил и неговата страница. Исто така има и доста јавувања по емисии се со цел што повеке народ да слушне и разбере.

Сликата ја превземав од интервју со него за интернет сајт. http://loza.mk/2015/09/ekskluzivno-intervju-so-vlado-pavlov/

(Во Кочани па и пошироко за него се зборува се и сешто, го сметаат за секаков... Вас форумџии ве замолувам воздржете се од коментари што не се во врска со тоа што го работи Владо. Со самото тоа што за нешто вистински се труди е срамота и греота некој да се исмејува.)

Но кога ќе го чуеш станува невозможно да не се исмејува.

Covekov od mal ja sakal istorijata i ja izucuval i vo Jugoslvija bil megu najdobrite ucenici i nagraduvan za istorijata potoa za egzistencija vleze vo vojskata bese prvo vo JNA ANTITERORIZAM pa po osamostojuvanjeto vleze vo ESN VOLCI kako specijalec podocna i instruktor pa posle politickite presmetki so neistomislenicite vo ARM izleze 98 2001 se vrati kako dobrovolec i od 2002 se posvete na ova sto i denes go pravi no nekoj od vlastite go izolira i mu pravi sopki ali covekov se trudi vase ostanuva kakvo mislenje imate za nego sami procenete.[DOUBLEPOST=1450562447][/DOUBLEPOST]

Најдосадниот човек и експерт за се во Македонија.
Нема емисија во која не се јавил да отекува.
Навистина треба да се згрижи во некоја институција.

Последно уредено:
Најдосадниот човек и експерт за се во Македонија.
Нема емисија во која не се јавил да отекува.
Навистина треба да се згрижи во некоја институција.
Треба посебна институција за сите нив,бидејќи не е само тој.И Иљов и Тентов и Ниче.Да беа некои сериозни научници физичари,математичари Македонија ќе ја прославеа.А со оваа псевдоисторија само потсмев.

10805777_726221517469213_4256993016866276370_n.jpg

Една слика и се е јасно!

Немам многу читано можда се негово откритие иначе вака изгледаат и се изработуваат од некој микс на секакви материјали меѓу кои и бакар.
https://www.youtube.com/watch?v=QjAoqZikbpk

Wilhelm Reich е првиот научник што ја регистрирал Оргон енергијата и јавно зборувал.
Незнам дали има друг научник во УСА чии книги биле забранети и јавно запалени. "listen you little man" прочитај ја , кратка е плус со слики :D

За Павлов првпат дознав за него од тука, па прочитав некои работи од неговата страница. Што толку ви згрешил човекот незнам .:toe:

Последно уредено од модератор:
Wilhelm Reich е првиот научник што ја регистрирал Оргон енергијата и јавно зборувал.
Незнам дали има друг научник во УСА чии книги биле забранети и јавно запалени. "listen you little man" прочитај ја , кратка е плус со слики :D

За Павлов првпат дознав за него од тука, па прочитав некои работи од неговата страница. Што толку ви згрешил човекот незнам .:toe:
Ке се потрудам да ја најдам и ке ја расчепкам. Со поискусниве во овие работи што сум разговарал ги фалат максимално оргоните. Сум немал прилика да видам во живо и да фатам ама им верувам, и кога здравје ке се заштеди некое денарче можда ке имам еден. Пирамидите ги сакам посебно. :) ;)

Back
На врв Bottom