C 

cige
Гостин
Тоа народски значи да ја прегледа жолчката?Нека направи комплетна хепатолошка лабораторија и ултразвук на абдомен да се види да не има обструкција на жолчните патишта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа народски значи да ја прегледа жолчката?Нека направи комплетна хепатолошка лабораторија и ултразвук на абдомен да се види да не има обструкција на жолчните патишта.
Баш такаТоа народски значи да ја прегледа жолчката?

Пешачење, трчање, велосипед, пливање. Најважно е срцето малку побрзо да работи од нормално. Пример, шетање не значи како пензионер да се влечкаш, туку малку позабрзано. Ќе си осетиш сам
 Пешачење, трчање, велосипед, пливање. Најважно е срцето малку побрзо да работи од нормално. Пример, шетање не значи како пензионер да се влечкаш, туку малку позабрзано. Ќе си осетиш сам 
А можно ли е да е алергиска реакција од некои лекови?Баш така
Банани, варен ориз, двопек. Батали кафе, солено, луто, јогурти, млеко... Додека не помине.Втор пат во живот фаќам стомачен вирус. Освен нормално чај од камилици и наниња, нешто друго?
Кафе не ни пијам, јогурт ми е кажано да избегавам ради нискиот притисок, другово не ми смета да го баталам на некој денБанани, варен ориз, двопек. Батали кафе, солено, луто, јогурти, млеко... Додека не помине.
 ) фала
) фала 
Втор пат во живот фаќам стомачен вирус. Освен нормално чај од камилици и наниња, нешто друго?
Покачени ми се мастите во крвта, вкупниот холестерол ми е 6.17, LDL - 4.1 и триглицеридите 2.14. Претходно пиев апчиња Алитол (концентриран лук во пилула, чисто на природна база) и ми помагаа во смалувањето на холестеролот, минатото испитување ми беа вредностите во граница на нормала, но бидејќи ги пиев веќе месец дена и више реков да паузирам малце, али ми се покачи холестеролот пак а внимавам на исхрана. Немам доволно физичка активност и под стрес сум периодично. Дали да продолжам со пиењето на Алитол и микс од семиња (ленено, сончоглед, тиква и слично)? За Алитолот нема предвидено штетно дејство али ми треба ваше мислење.

Кафе не ни пијам, јогурт ми е кажано да избегавам ради нискиот притисок, другово не ми смета да го баталам на некој ден) фала