ok fala mnoguНема да има да. Само да не бидат оштетени, замрчкани и да нема печатни грешки.
И проаѓаш.
Brate kolku vreme cekas za brojceto i zena mi e preku ambasada pred mesec dena bese na intervjuforumuser ...Ne e loso ako citas da zavrtis vo ambasada mislam deka e stignata dip.posta mene mi go kazaa deneska brojceto [DOUBLEPOST=1450219667][/DOUBLEPOST]
I sto ako ima zasedanie sto ce se promeni dur projde toj zakon pa da se usvoi toj zakon eeehh ima vreme a vo medjuvreme gi cekaat izbori znaci ce se raspusti sobranieto pa dur se formira novo sobranie sto mislite kolku vreme ce projde pa dur dojde posle na red za izglasuvanje ajd da sme zivi i zdravi
Obicno 6 meseci se cekalo. A dali znaes kako se doznava brojceto za proizhod preku ambasada sto se podneseni dokumentite? I posle kolku vreme?Brate kolku vreme cekas za brojceto i zena mi e preku ambasada pred mesec dena bese na intervju
И што бројче доби, исто и кога беше на интервју? Чисто ме интересира за колкава ти била разликата зашто мене од интервју до влегување во регистрите на правосудие ми поминаа 3 месеци.forumuser ...Ne e loso ako citas da zavrtis vo ambasada mislam deka e stignata dip.posta mene mi go kazaa deneska brojceto [DOUBLEPOST=1450219667][/DOUBLEPOST]
I sto ako ima zasedanie sto ce se promeni dur projde toj zakon pa da se usvoi toj zakon eeehh ima vreme a vo medjuvreme gi cekaat izbori znaci ce se raspusti sobranieto pa dur se formira novo sobranie sto mislite kolku vreme ce projde pa dur dojde posle na red za izglasuvanje ajd da sme zivi i zdravi
Rano e za tebe jas cekam od Juli za brojce ..okolu 5 meseca otprilika se ceka[DOUBLEPOST=1450228996][/DOUBLEPOST]Brate kolku vreme cekas za brojceto i zena mi e preku ambasada pred mesec dena bese na intervju
wiksa stvarno neznam brojceto mi e 487*/2015 a koga bev na intevju ambasada mi dadoa samo deka sum uplatil 95 euro i nesto racno napisano na taa potvrda ko-15-437 sto li gi e toa bog znae ..И што бројче доби, исто и кога беше на интервју? Чисто ме интересира за колкава ти била разликата зашто мене од интервју до влегување во регистрите на правосудие ми поминаа 3 месеци.
Mozebi za 2014.Od 2013 ima dosta zaglaveniПреписката № 9001/2014.
Молбата Ви е уважена.
Вашата преписка е вклјучена в Указ 58 от 2015 година.
eve dokaz za site sto ne veruvaat deka rabotata e zabrzana i se protivat tuka na forumot samo da krevat panika megju lugjeto. i samite mozite da vidite deka rabotata sprema 7-8 meseci e 1000% zabrzana!
Томе конкретно за оваа преписка сакам да ти кажам дека е излезена уште пред едно пола година.Преписката № 9001/2014.
Молбата Ви е уважена.
Вашата преписка е вклјучена в Указ 58 от 2015 година.
eve dokaz za site sto ne veruvaat deka rabotata e zabrzana i se protivat tuka na forumot samo da krevat panika megju lugjeto. i samite mozite da vidite deka rabotata sprema 7-8 meseci e 1000% zabrzana!
Posle 1 godina cekanje i javuvanje sekoj mesec pisavme email do agencijata i za eden den ni kazaa broj fina gospoga bese ne zamoli za trpenie i naredniot den go izdadoja proishodotObicno 6 meseci se cekalo. A dali znaes kako se doznava brojceto za proizhod preku ambasada sto se podneseni dokumentite? I posle kolku vreme?
Mora da ti cestitam i voedno da ti se zablagodaram za site spodeleni informacii na forumov definitivno najpozitivniot clen samo prodolzi taka koj pravi dobrina so dobro mu se vraka so sreka za bg drzavjanstvoto i sve najdobro.Борисов представи Екатерина Захариева за нов правос'ден минист'р
https://www.topnovini.com/redirect/go.php?id=1688180
"С'брахме групите на РБ и ГЕРБ, заштото винаги с'м казвал, че трјабва да правим така като избираме министри. После проведохме срешта с АБВ и ПФ, Катја Захариеха получи подкрепата на всички", зајави Борисов, цитиран от агенција "Фокус".