Новогодишни понуди за дочек на 2016

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Охриѓани, шо понуди има за Охрид? А да, и кои ќе настапуваат на плоштадот?
Немат многу понуди моментално, за недела дена повеќе ќе има.
Сега едино за Хотел Тино знам 3000 ќе е, Хотел Силекс 1500 и Џезз ин 500тче.

Немат многу понуди моментално, за недела дена повеќе ќе има.
Сега едино за Хотел Тино знам 3000 ќе е, Хотел Силекс 1500 и Џезз ин 500тче.
Видов за у Парк е 300 влезница (и ваљда пијачки по редовна цена, бтв што цени имаат?). У тоа Duck кафе е 600 влезница у која влегува една пијачка.

Видов за у Парк е 300 влезница (и ваљда пијачки по редовна цена, бтв што цени имаат?). У тоа Duck кафе е 600 влезница у која влегува една пијачка.
Ево ти за Џезз ин, https://www.facebook.com/events/1675556679389922/

Цени стандард за Охрид, скапи, дупло поскапи него Струга пример.
Пиво 90-110-20
Водка 110-120
Текила 100
Узо 100

Така нешо се цениве.

Немој во Парк, ќе згрешиш многу. 80% се средношколци, напалени, пијани и обавезно имаш од 3 до 5 тепачки. Поубо на плоштад или на улица седи, само немој Парк.

Мој совет ти е да си ојш Ликвид(1000че е секоја година, со 3 пијачи, скапо е ама то е... ) , топ луѓе, убо музиче. Ова според мене ти е најуба опција ако не сакаш по ресторани/кафани/хотели.
Немаш индијанци ко шо имат во Парк. Поубо ако си во можност фрли некој денар појќе, отколку да добијаш неколку шишиња в гла и да завршиш на хирургија.

Немој во Парк, ќе згрешиш многу. 80% се средношколци, напалени, пијани и обавезно имаш од 3 до 5 тепачки. Поубо на плоштад или на улица седи, само немој Парк.

Мој совет ти е да си ојш Ликвид(1000че е секоја година, со 3 пијачи, скапо е ама то е... ) , топ луѓе, убо музиче. Ова според мене ти е најуба опција ако не сакаш по ресторани/кафани/хотели.
Немаш индијанци ко шо имат во Парк. Поубо ако си во можност фрли некој денар појќе, отколку да добијаш неколку шишиња в гла и да завршиш на хирургија.
А во Duck како е?

А во Duck како е?

Не сум славела кај паткана ама Џез лани поминав некаде после 12 и беше топп. :D
Ликвид стандард ок е, српско бугарско нишо не се пуштало никоаш.

Цениве ми кажуваш за Парк или Џез ин?
Во Џез ин пијачките се најевтини и убаво ќе си поминеш.
Исто и Ликвид е убаво место и таму имаш загарантиран убав помин.

Овие 2 места би ти ги препорачал без резерва, за другите не сум баш сигурен, мислам Парк нема да ти се бендиса.
Дак ти е слично место со Џез Ин, ама кога би бирал не би одел Дак, не ми е некако кејфски. Плус цените на пијачките се напумпани таму.

Годинава планираме со друштво за Белград да одиме. Дајте некој предлог, споделете некое искуство? :)

Годинава планираме со друштво за Белград да одиме. Дајте некој предлог, споделете некое искуство? :)
Ете имаше стаено поназад,али еве ти пак.Што искуство за нова година не сум бил,али преку цела година е лудница,а не пак сега.Инаку ко што пишав,едино не знам како да ги обавам резервацииве,и начинот на плаќање,тоа може да биде проблем
http://www.gdeizaci.com/docek-nove-godine-2016-beograd

072 277 843 Сотир. Во куќава два пати имам чекано, газдите живеат во Скопје, никој не ти прави проблем, има 11 лежаи, Сотир е ѕвер човек. До пред 2 години живееше мајка му, баба Кипа ама почина и сеа мислам дека сте комплетно сами.

Кажете му дека сте по моја препорака слободно, ние комшии сме и во Ѓорче.
Ако случајно не му е тој број, пишете ми, ќе отидам до кај него да го побарам. Доколку нема место кај него, знам дека братучед му, кој е лепенка исто издава и може да ве упати таму. Куќата е доста солидна, со панели и секогаш топла вода, на перверзии местоположба, цел град се гледа од тераса :)

Би го тагирал Д-коп, да ви објасни подобро, зошто се и роднини со луѓево ама ако го имате на фб, слободно подпрашајте го, може и тој да ви помогне.
Ќе можеш ли тогаш да препорачаш каде има слободно во крушево? 4 души сме а сегде прашавме за сместување и се е зафатено..

12140945_699223016875658_4266557661525133536_o.png
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1006336416090861/

Понуда:
- Шише Вотка Smirnoff Red 1 л + 4 џус портокал + 4 енергетски пијалаци + aпетисани (микс бадеми, лешници, индиски ореви, кикирики) - 2.250 ден.

- Шише Вотка Gorbushka 0,75 л + 4 џус портокал + 4 енергетски пијалаци + aпетисани (микс бадеми, лешници, индиски ореви, кикирики) - 1.500 ден.

- Шише Коњак Бадел 1 л + 4 Кока Кола + 4 енергетски пијалаци + aпетисани (микс бадеми, лешници, индиски ореви, кикирики) - 2.000 ден.

- Шише Јohnnie Walker 1л + 4 Кока Кола + 4 енергетски пијалаци + aпетисани (микс бадеми, лешници, индиски ореви, кикирики) - 3.000 ден.

- Шише J&B 1 л + 4 Кока Кола + 4 енергетски пијалаци + aпетисани (микс бадеми, лешници, индиски ореви, кикирики) - 3.000 ден.

- Шише Jameson 0,7 л + 4 Кока Кола + 4 енергетски пијалаци + aпетисани (микс бадеми, лешници, индиски ореви, кикирики) - 3.000 ден.

- Шише Jack Daniel's 0,7 л + 4 Кока Кола + 4 енергетски пијалаци + aпетисани (микс бадеми, лешници, индиски ореви, кикирики) - 3.000 ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom