Новогодишна собиранка! [26.12.2015 - сабота, БАР ОН 21:00 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Новогодишна собиранка?

• Вкупно гласачи
    177
Тоа БАР ОН - Бисер во Скопје се наоѓа? Ако се наоѓа таму, ако има некој кој ја знае точната адреса нека ја пише и во која населба се наоѓа овој објект?
Фала.
Само да дојдеш психички спремен обавезно :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
@Комита Ултрас ќе ве дружам. Ете ќе скокнеме до XXL ако треба :D
Па после ќе ве возам до дома.

@Клипче за некој ден ни е годишнина :icon_mrgr:

Брииииииј ќе ја праиме големата осеќам јас!

Него дај ќе славиме годишница кај НЛБ банката хахахаха тука у тревникот:pos::pos:[DOUBLEPOST=1449715467][/DOUBLEPOST]
Ne ojte, za organi ve spremat.
Нема да доеш, така?

Сакам да дојдам и ќе глеам да дојдам само малку воведот со траката од старот Северина малку ми праи дисбаланс ама ќе се спогоди времето да улетам у право време. :)

Знаев дека до тука ќе догура разговоров :( Батали ќебапи и пици и секакво јадење ќе си пиеме на гладно, важи @Клипче ?

Шо аматери бе, сакате 2 на 2 ? Евентуално 3 на 3 ако не дружи и Пеџа. Мислите од Кавадарци сте па мангупи, хеее ќе ве мачкаме за доручек бе.
Пфффф само јас ќе те надпијам тебе. Без кавадаречкото појачање! За Клипче да не праам муабет. :D
Ви скопските деца не знајте да пијте ракија! :P

Ќе има ли средношколки на штикли со потпетици чија висина во сантиметри е поголема од нивниот број на години и нивната тежина изразена во килограми меѓу 56 и три четвртини од бројот добиен кога од висината изразена во метри ќе се одземе целиот дел, па добиениот децимален дел ќе го помножиме со 100 или да си барам карти за концертот на Милица Тодоровиќ? :toe:

Последно уредено:
Ќе има ли средношколки на штикли со потпетици чија висина во сантиметри е поголема од нивниот број на години и нивната тежина изразена во килограми е во интервалот (50, три четвртини од бројот добиен кога од висината изразена во метри ќе се одземе целиот дел и добиениот децимален дел ќе го помножиме со 100) или да си барам карти за концертот на Милица Тодоровиќ? :toe:
Мислиш - скоро полнолетни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom