Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај баш да видиме дали и Јунајтед ќе ја направат грешката на Челзи и ќе бидат заложници на нивниот менаџер кој што очигледно го тоне клубот се повеќе и повеќе без некаква светла точка дека нештата би се подобриле во скоро време.

Пет минути продолжение и се бранат да не примат гол, замена на место на големиот стручњак Луј Ван Гал. Искрено моментално повише би сакал ебениот Хари Реднап да биде менаџер отколку ова смрдено копиле кое не заслужува да седи ниту минута на клупата на Манчестер Јунајтед.

Конечно и вие ја согледавте реалноста. Ама битно дисциплина вовел. :D

А зашто не си го земете Монк? Сите дупки ви ги знае, ќе ги закрпи.
И така невработен е моментално

Баш ми е мило за Борнмут што влезе во серија добри натпревари и што се оддалечи од дното.

Многу несреќно губеа поени на почетокот. Останаа и без најдобриот играч.
Лесно можеше и повисоко место да завземе
Иако изгубивме и на мене ми е мило за нив. Иако се гледа дека се боси во некои наврати, сепак за Борнмаут правиме муабет нели, по сите оние повреди и пехови што ги имаа, заслужуваат да ги огрее сонце.

Бурнмаут сироти го посраа првиот дел од полугодиево, а сега ќе се сликаат пошто им дојдоа тешките дуели (Челзи, Јунајтед...).

Селта го победи Еспањол, Манчестер изгуби од Бурнмаут. Уште еден доказ во низата.

По сиве срања на крај ако ни го увалат Роџо ќе барам Рики од отровот да ми даде, озбилно.

Иначе 5ти меч по ред без победа за Јунајтед. Конечно ван Гал и Мурињо во вистинска битка еден против друг.

Иначе 5ти меч по ред без победа за Јунајтед. Конечно ван Гал и Мурињо во вистинска битка еден против друг.

Што бара Мурињо до ЛВГ? Со Челзи не знае за таква серија тој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom