- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.554
- Поени од реакции
- 18.959
Секако ни ја ебе мајката,и без да ти ги даде тие 1500Ако некој ти ебе мајката и потоа да ти даде 1500 денари, тоа е под:
А) Добра работа
Б) Лоша работа
Заокружи го правилното.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако ни ја ебе мајката,и без да ти ги даде тие 1500Ако некој ти ебе мајката и потоа да ти даде 1500 денари, тоа е под:
А) Добра работа
Б) Лоша работа
Заокружи го правилното.
Секако ни ја ебе мајката,и без да ти ги даде тие 1500![]()
Секако ни ја ебе мајката
Значи ти немаш проблем со ебавање на мајката? Битно 1500 у џеб и ич кур не ти чуе, пусти сиротињу нек се радује е работава.Секако ни ја ебе мајката,и без да ти ги даде тие 1500![]()
Шо се буниш сега. Конечно преминав на прават страна, вистинската, македонската. Доста долго време бев во заблуда од овие хоштаплерите што ни мачкаа очи, не држеа во темница, не ограбуваа, монтираа, местеа и не залажуваа со некои бедни мерки додека тие се богатеа на нашата пот и труд.Give that man a hamburger
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ќе биде и тоа, после избори. Таков е договорот.Други мерки се потребни во државата, не оваа. Мерки кои се поврзани со мали сопчиња со решетка на едната страна.
Да, ама математиката треба да се поклопи. Да се прочешлаат списоците, споредат резултати и да се види каде може да се работи, каде е достигнат врвот. Техниките се совладани, ама таргетот е најбитен.Е аман де, тоа веќе го знаат. Исклучен лифт онде, исклучен лифт овде, човечиња од Пустец онде, човечиња од Пустец овде. И све по закону.
Таа лекција е веќе совладана.
Сега никој не те тера да гласаш за ВМРО.Сеа данбетер така изгледа, ако мижиме ќе тврдиме дека е подруго.
И као демек од 1ви Јануари со магично стапче буџетот ќе се зголеми, наплив на капитални инвестиции ќе имаме од страна на државата а долговите штп државава до гуша ги има ќе и ги опростат.
Треба да ни смета,ама темата не е за тоа. Темата е за слободните,што е добра мерка(бар според мене).И не ли треба ова да ни смета? Или ок е, демек навикнавме.
Ете ти имаш проблем и што напраи да го смениш тоа,уште побитно што е резултатот?Значи ти немаш проблем со ебавање на мајката? Битно 1500 у џеб и ич кур не ти чуе, пусти сиротињу нек се радује е работава.
Треба да ни смета,ама темата не е за тоа. Темата е за слободните,што е добра мерка(бар според мене).
Да и бесплатниот превоз ја прелеа чашата. Што е многу многу е.Се препозна со сендвичот
Добро не ме карај, лоша работа е.Мајко мила.
![]()
Добро не ме карај, лоша работа е.
Со оглед на обврските и интересите у живот и немам баш простор многу за правење освен тоа на избори да го направам. Али вишата македонска интелигенција таканаречена студенти, што у живот најголема грижа и е кај ќе пие кафе вечер, сигурно има многу повеќе простор за правење. Ко што реков, ниеден ручек не останал неплатен, прашањето е само кој ќе го плаќа? Можеби некои твои идни колеги ќе треба да полагаат и екстерно, ама ти нема да бидеш студент тогаш нели? Пошто сто стапа по туѓ грб никогаш не болат.Ете ти имаш проблем и што напраи да го смениш тоа,уште побитно што е резултатот?
Знаеш како велат. Подобро забаено отколку забораено.Знам тешко ти е јебига тоа е ,ипак си ти MKD владе македонец до коска
Јебига и ја не спагам во ни една група нити па некогаш ке се возам во градски превоз ама битно сакам да плукам, мерак ми еЗнаеш како велат. Подобро забаено отколку забораено.
И да тешко ми е што толку време сум бил во заблуда. Знам моја кривица е што дозволив така лесно да маниплулираат со мене додека тука на секој чекор, во секој еден пост од вас ( сега нас) освестените ми ги отворавте очите. Чесен пионерски збор повеќе нема да дозволам некој да манипулира со мене за еден сендвич и сокче. Дури ни бесплатен превоз нема да биди доволно од сега ( не дека спаѓам во било која категорија што има бесплатен превоз) ама сепак.