Новогодишна собиранка! [26.12.2015 - сабота, БАР ОН 21:00 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Новогодишна собиранка?

• Вкупно гласачи
    177
Ич да не му се секираш бајо, пластичните ќутат ко Талант шо ќутеше.
Не знам за другите, ја сум мирен додека не сум чепкан. Е сеа, ако падне тешка провокација, @mkgunner ќе виси од горен спрат од Бисер (со глава надоле). :D :D :D

Ич да не му се секираш бајо, пластичните ќутат ко Талант шо ќутеше.
Тие пластични у најголем број се таја да не го лажк човекот ќе треба да го браниш после.

Не знам за другите, ја сум мирен додека не сум чепкан. Е сеа, ако падне тешка провокација, @mkgunner ќе виси од горен спрат од Бисер (со глава надоле). :D :D :D

Страв во коски им набиваш од старт

Тоа БАР ОН - Бисер во Скопје се наоѓа? Ако се наоѓа таму, ако има некој кој ја знае точната адреса нека ја пише и во која населба се наоѓа овој објект?
Фала.

Се дур не ме качите на кулите во Аеродром нема спас :D

Тоа БАР ОН - Бисер во Скопје се наоѓа? Ако се наоѓа таму, ако има некој кој ја знае точната адреса нека ја пише и во која населба се наоѓа овој објект?
Фала.
Имаш линк во првиот пост, со мапа со сВЕ :)
Населба Аеродром, ТЦ Бисер 1 кат, задна страна.

Имаш линк во првиот пост, со мапа со сВЕ :)
Населба Аеродром, ТЦ Бисер 1 кат, задна страна.
Добро, фала. Сте ја апдејтирале страната не сум упреметил.

Jас од страна ке ве шпиунирам :pos:
П.с сериозно сега одамна немам доjдено на собиранка дури имам заборавено некои.

Јас и Кимо по долги и макотрпни разговори во врска со собиранката заклучивме дека ќе пиеме ракија. Но... бидејќи нема мезе и поради желба да не се случи два елена нема да присуствуваме на собиранката доколку @Acid не ни овозможи мезе, евентуално ќепаби. Се надеваме дека ќе најдеме заеднички јазик во овие преговори.

Благодариме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom