- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.655
- Поени од реакции
- 7.504
Amaaaa Ok so 122relocirani...praj bekap i sobiraj pari za nov dur ne stignalo do 184Еве го, вика дека е ОК...
Amaaaa Ok so 122relocirani...praj bekap i sobiraj pari za nov dur ne stignalo do 184Еве го, вика дека е ОК...
Слаба е графичката, другото е добро, матична може и B85 да дојде поефтино, напојувањето гледај да е поквалитетно, не кинески хеликоптер.Aj и на оваа тема да прашам.
Intel® Core™ i5-4460 Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - H97
8GB kingston memorija ddr3
gigabyte gt 730 gddr5-2gb
hdd 1TB
rezac
kujciste i napojuvanje
Дали ја бива конфигурацијава и шо пари истата би коштала?
А отприлика што пари би фатило вакво нешто?Слаба е графичката, другото е добро, матична може и B85 да дојде поефтино, напојувањето гледај да е поквалитетно, не кинески хеликоптер.
Тие компоненти што си ги навел, таква конфигурација околу 27-28.000.А отприлика што пари би фатило вакво нешто?
Избриши тоа гомно од антивирус, и проблемот е решен.Здраво форумџии. Имам еден проблем. Кога сакам да го симнам торент програмот авира анти-вирусот се активира и ми кажува дека програмот е небезбеден. Совет??
А кој анти - вирус би ми го препорачал?Избриши тоа гомно од антивирус, и проблемот е решен.
Не ти треба антивирус.А кој анти - вирус би ми го препорачал?
Кога имаш последно сменето термална паста на процесорот и графичката?Дечки здраво,
имам проблем со еден постар компјутер. Пред неколку недели почна почесто самиот нагло да ми се рестартирува, некад почесто, некад поретко. Сега последниве денови, не само што ми се рестартираше, туку и почна воопшто да не се крева системот. Од што би можело да настане тоа?
Прoбaј сo другo нaпoјувaње.Дечки здраво,
имам проблем со еден постар компјутер. Пред неколку недели почна почесто самиот нагло да ми се рестартирува, некад почесто, некад поретко. Сега последниве денови, не само што ми се рестартираше, туку и почна воопшто да не се крева системот. Од што би можело да настане тоа?
За десктоп немаш некоја разлика. Освен, ако имаш копирање на огромна количина податоци. Слободно стави, па кога ќе менуваш матична, само префрли го на новатадали се исплати да ставам ссд самсунг 250гб сата3, ама на матичната имам само сата 2 конектор и знам дека нема да ја добијам крајната брзина на ссд