Помош, проблеми, прашања, совети...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Aj и на оваа тема да прашам.

Intel® Core™ i5-4460 Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - H97
8GB kingston memorija ddr3
gigabyte gt 730 gddr5-2gb
hdd 1TB
rezac
kujciste i napojuvanje

Дали ја бива конфигурацијава и шо пари истата би коштала?

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Aj и на оваа тема да прашам.

Intel® Core™ i5-4460 Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - H97
8GB kingston memorija ddr3
gigabyte gt 730 gddr5-2gb
hdd 1TB
rezac
kujciste i napojuvanje

Дали ја бива конфигурацијава и шо пари истата би коштала?
Слаба е графичката, другото е добро, матична може и B85 да дојде поефтино, напојувањето гледај да е поквалитетно, не кинески хеликоптер.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Слаба е графичката, другото е добро, матична може и B85 да дојде поефтино, напојувањето гледај да е поквалитетно, не кинески хеликоптер.
А отприлика што пари би фатило вакво нешто?

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Дечки здраво,

имам проблем со еден постар компјутер. Пред неколку недели почна почесто самиот нагло да ми се рестартирува, некад почесто, некад поретко. Сега последниве денови, не само што ми се рестартираше, туку и почна воопшто да не се крева системот. Од што би можело да настане тоа?

Член од
16 октомври 2015
Мислења
15
Поени од реакции
2
Здраво форумџии. Имам еден проблем. Кога сакам да го симнам торент програмот авира анти-вирусот се активира и ми кажува дека програмот е небезбеден. Совет??

?

..........

Гостин
Здраво форумџии. Имам еден проблем. Кога сакам да го симнам торент програмот авира анти-вирусот се активира и ми кажува дека програмот е небезбеден. Совет??
Избриши тоа гомно од антивирус, и проблемот е решен.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.344
Поени од реакции
21.720
Дечки здраво,

имам проблем со еден постар компјутер. Пред неколку недели почна почесто самиот нагло да ми се рестартирува, некад почесто, некад поретко. Сега последниве денови, не само што ми се рестартираше, туку и почна воопшто да не се крева системот. Од што би можело да настане тоа?
Кога имаш последно сменето термална паста на процесорот и графичката?

Член од
22 август 2013
Мислења
150
Поени од реакции
48
Дечки здраво,

Прoбaј сo другo нaпoјувaње.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
21 мај 2010
Мислења
70
Поени од реакции
29
дали се исплати да ставам ссд самсунг 250гб сата3, ама на матичната имам само сата 2 конектор и знам дека нема да ја добијам крајната брзина на ссд

Т

Триптико

Гостин
дали се исплати да ставам ссд самсунг 250гб сата3, ама на матичната имам само сата 2 конектор и знам дека нема да ја добијам крајната брзина на ссд
За десктоп немаш некоја разлика. Освен, ако имаш копирање на огромна количина податоци. Слободно стави, па кога ќе менуваш матична, само префрли го на новата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom