Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Да сега врати се на :pusigo:

Па да, не ни очекував нешто повеќе од тебе. Продавач на магла, со простачко лице.

Ова значи да го пушам, а? Не разбирам многу емот икони, ама ќе да е тоа. Ај добро, ќе пробам

Едно техничко прашање: дали ако на некој му пишеш :pusigo: се смета за навреда или не? Да си знам. ;)

Мене ми е интересно што останативе фанови на други клубови како главен виновник и потсмев го гледаат Мурињо. Значи тезата дека голем дел од луѓе што пратат фудбал на форумов се напатени од успеси на Мурињо и моментално се во оргазмична атмосфера секој викенд или натпревар на Челзи.
Играчиве, особено напад и одбрана со исклучоци треба да бидат мета на потсмев и критика исто како и Мурињо. Неможе он на терен да излезе и да игра место нив. А тие што разбираат фудбал и го гледале мечов денес ќе сфатат зошто.
Незаслужена победа на Бормут, нерешено беше фер резултат со оглед на тоа дека Челзи на два пати беше оштетен за пенал but anyway who cares и онака сезоната е отидена у курац одамна.

Мурџо дома не губи.
Мурџо веќе ни во свој двор не каса.
Мирен Мурџо, мирен.

Па да, не ни очекував нешто повеќе од тебе. Продавач на магла, со простачко лице.

Ова значи да го пушам, а? Не разбирам многу емот икони, ама ќе да е тоа. Ај добро, ќе пробам
Ти ли најде да збориш оооо севишен. Ти кој на секој пост кој те пецка на срцето ќе искоментираш со цинично смеење или реплика и сега ќе продаваш моралитет на темава. Иди продавај басни на некој во играчница.

Едно техничко прашање: дали ако на некој му пишеш :pusigo: се смета за навреда или не? Да си знам. ;)

Зaвиси oд тoa вo кaкви oднoси си сo членoт и кaкo тoј ќе гo сфaти тoa :D

Челзи сезонава во ПЛ
tumblr_n2ikliKhDS1s5kg03o1_250.gif

Инаку кога почнавте со :pusigo: икончињата, од некни се токмев ама ете сум заборавил.
@vidooq @red.devil / @reddevil4ever (кој и да беше од вас двата :D ) :pusigo::pusigo:
Пошто Клоп немало да дојди, ниту Анчелоти. Едниот дојде, а другиот изјави дека ако му понуделе ќе прифател. :icon_lol: Офтопик, а сега продолжете си :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom