Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Koj go krkase pred 3 saata i ostana eliminiran !!? Sto e porelevantno!? Ti od Gjorce Tisina,ljubanci e tvoja kategorija :)

Ние сме биле пички зошто судијата ни дал 2 црвени (што во трета лига не се судат) ама важно вие не сте пички и години наназад плачете дека не местат да бидеме шампиони, па дури и сезоната кога Работички освои, смешки сте :icon_mrgr:

Вие на нерешено во првенствениот дуел се влечкавте кога веќе спомна :D

Тони гулицни ме да се насмеам, ти рече дека сме плачеле по судиите една страна поназад, па кој ќе ќути кога некој те прави будала, можеби и без судиската помош ќе не елиминиравте, кој знае, штета е што го усраа дербито...Ти ги спомна судиите, јас ти кажувам зошто беше тоа така и на оваа страна пишуваш "Уште плачат по судиите" да се чуди човек :confused: али добро -4 е во Тетово мрзне мозок :Кезец: :icon_mrgr:

Вие на нерешено во првенствениот дуел се влечкавте кога веќе спомна :D

Тони гулицни ме да се насмеам, ти рече дека сме плачеле по судиите една страна поназад, па кој ќе ќути кога некој те прави будала, можеби и без судиската помош ќе не елиминиравте, кој знае, штета е што го усраа дербито...Ти ги спомна судиите, јас ти кажувам зошто беше тоа така и на оваа страна пишуваш "Уште плачат по судиите" да се чуди човек :confused: али добро -4 е во Тетово мрзне мозок :Кезец: :icon_mrgr:

Нека те гулицне Кировски вардаровото дете.

Абе уште мислиш дека неоправдано добивте црвени картони...:lolzz:

Немој, многу болна тема ми е Кировски, мислиш за Панчев 2 правиме муабет :icon_lol:
Не бе, мислев, ама погрешно мислење сум имал, ме разубедивте дека е чист црвен, не за џабе 5 метри се тркалаше вашиот како од снајпер да е погоден :brlav:можеше и пенал да свирне ене го кај е 16-никот :гик:

Сега очекувам: Хехееее уште плачат за црвените :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom