Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е тоа...Вардар оштетен...прими 5 гола. :LOL:

Денес поразот оди на душата на Дуро.
Прво стартниот состав беше катастрофа, второ измените катастрофа.
Радески доби втор жолт за симулација, а не беше очигледна симулација за пенал, сепак имаше туркање малце, но Ставрев реши да даде втор жолт.

Наместо да го извади Бејтулаи кога го уфрли Кировски, он оди го вади Тодоровски. Па после Бејтулаи го направија мајмун напаѓачите на Силекс, а е и директен кривец за третиот гол.

Тим без лидер не бидува, а жално е при ваков катастрофален Вардар да не искористиме да ја намалиме разликата. Ниту Ибраими, ниту Алими немаат муда да превземат одговорност. Повеќе удел во играта имаат младите Демири и Тотре отколку овие двајца.

Нека го донесат Артим Шаќири, само тој е спасот за овие лингури, замислени ѕвезди.

Ednostavno ne posraa..a koga ke zamislis deka cela ekipa na sileks mesecno zema plata kolku eden nas igrac..Eden den porano u kratovo,hotel,karantin ovo onoo..pusti gi be u JKP 2 dena da cistat gjubre

Против Турново во купот, добро е, Работнички ги посакувам за финале, многу поинтересно ќе биде него со Брегалница или Турново

Победа за крај на есенскиот дел, би рекол дел кој можеше да биде далеку поуспешен но и вака не е лошо. Успеавме да ги исфрлиме главните конкуренти од игра за едниот трофеј, имаме достижна предност со квалитетни засилувања и враќање на повредените да ги исфрлиме и од другиот трофеј.

Инаку голот на Алими :drk:

Наводно Црвена Звезда е заинтересирана за Радевски, според српски Курир и Македонски спорт. Се зборува цифра од 500.000 еур.

Наводно Црвена Звезда е заинтересирана за Радевски, според српски Курир и Македонски спорт. Се зборува цифра од 500.000 еур.
Да да и работата скоро била при крај околу трансферот. Браво за само 6 месеци 350.000 евра чисти. Освен Вардар и вие ова е цифра поголема од сите други клубови во Прва лига кои имаат буџет за располагање за цела година. :D

Ова не е точно, туку веројатно му дигаат цена од вашиот клуб.
Радески (заедно со Велковски) и беше предложен на Звезда уште кога беше во Металург, и тогаш не сакаа да платат 150.000 за него, сега со три пати поголема сума ноу веј Хозе.

А друга работа е што на Звезда воопшто не и треба крило.

Од каде си толку сигурен дека сега можеби не е подобрен отколку тогаш кога "бил" предложен на звезда? Ќе видиме во скоро време иако мислам дека Радески скоро сигурно ќе замине во Ѕвезда.

Па не ми се верува дека многу има напредувано, еве слаб ефект има досега, што не значи дека нема да има бољи учинок во вториот дел.

А пошто многу добро ја знам трансфер политиката на Звезда, верувај ми дека сигурно нема да дадат пола милион за него.

Ова не е точно, туку веројатно му дигаат цена од вашиот клуб.
Радески (заедно со Велковски) и беше предложен на Звезда уште кога беше во Металург, и тогаш не сакаа да платат 150.000 за него, сега со три пати поголема сума ноу веј Хозе.

А друга работа е што на Звезда воопшто не и треба крило.
Zatoa rekov navodno. A fakt e deka sega Fali Ramadani gi prevzel transferite na Shkendija. Toj pola Partizan gi drzese na raka, taka da nisto cudno da e del od nekoja druga zdelka...pa i od Crvena zvezda bi se prodal duri i za poveke vo evropskite timovi...t.e. i vuk sit, i ovce na broju (ako veke ima krilo c.z.)

Иначе и со играње натаму-наваму сме први со публика.

Сериозно ќе се засилите со носењето на Вујчиќ и Ристевски плус ако го доведите Илијоски со уште 1-2 играчи во дефанзивниот ред ќе имате многу добра екипа:bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom