- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Ја тргнав Динамо Загреб ја кладов Реал на местото нејзино, осеќам дека си ископав дупка со потегот![]()
Ќе тепаат смрдловците денес, инаку заврши сезоната за нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја тргнав Динамо Загреб ја кладов Реал на местото нејзино, осеќам дека си ископав дупка со потегот![]()
nemav takva namera da te vregjam daleku od toa, samo kazav mislejne deka za mene e glup takviot nacin na kladejne.. Sekoj ima svoe mislejne so nemora da go prifatis.. Mi padna.vooci poslednive denoj nelogicni raboti pravis. Za mene ne e logicno ednas so 5000 da igras na 4 koff i nedobiten drugiot den so 300(za 1200 dobivka) drugiot so 3000 denari uplata i povtorno nedobitenpa na kraj so 500 na.2 koff za 1000 dobivka. To mi padna vooci i iskomentirav zosto nemozam da ti ja svatam igrava. I na kraj kraeva dadov eden obicen komentar nemora da go prifakjas.[DOUBLEPOST=1448753213][/DOUBLEPOST]
Благодарам на советот, немам лоша намера, како гледаш нов сум на кајгана форумот, првично се зачленив за темата најекономично греење, но овај форум успат ми излезе во нови мислења и споделував тоа што играм. во иднина ќе се трудам да сум поопширен.
поздрав[DOUBLEPOST=1448753335][/DOUBLEPOST]
ајде просветлине и кажи каква паметна игра имаш ти па да се направиме милионери како и тебе, па така забогатени како новопечени милионери ќе вреѓаме други на форуми[DOUBLEPOST=1448753588][/DOUBLEPOST]
ова го сваќам како лична навреда, можеш да се изразиш оваа игра не носи профит или сл. ама глупа ова она само го спушташ непотребно нивото. за тоа дали сум во плус минус јас не се кладам откако сум на кајгана. и крај краева секој си одговара за своите пари, и пак како и претходниот член ќе те запрашам кажи ја твојата најпаметна опција за правење пари?[DOUBLEPOST=1448753627][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1448753728][/DOUBLEPOST]
еве мој коментар за твоето обложување, воопшто не ми изгледа профитабилно да се кладам на повеќе ливчиња. па не те вреѓам ете гледаш.

Реал поклонот ?На еден тикет два плус пп, на друг два во два.
Големиот Реал Мадрид.

Реал поклонот ?![]()
ke tepa Real.penal ke mu sudat do kraj sigg cekajte 34minuta e uste sat i kusur imat ebagooРеал поклонот ?![]()

west ham deneska najgolem 1
2-ка чиста![]()

Ја да сум тренер ќе го заковам на клупа за ваква недисциплина.
Досега немам видено некој вака да го заврши последниот напад,секогаш чекаат последните 3-4 секунди и напаѓаат.А пред тоа Мијатовиќ на 30секунди до крај сам на тројка промаши,Дреновац сам два пати на тројка промаши.