- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми стои како монтажа ова од тие ракетите од подморница што ги испалуваат. Ама можно е и вистина да е не се знае со русиве.
Ми стои како монтажа ова од тие ракетите од подморница што ги испалуваат. Ама можно е и вистина да е не се знае со русиве.
Тоа погоре има отприлика слична стратешка вредност како ова подолу:
@Ilumious де потсети ме овој @Holy Temple порано нескафе да не беше, оној со годините наназад шо се броеле?
Ако е тој да знам да не се малтретирам да му реплицирам за глупостиве што ги постира![]()
Монтажа е и не постои МиГ 41 (туку Су-47)фантастика еМи стои како монтажа ова од тие ракетите од подморница што ги испалуваат. Ама можно е и вистина да е не се знае со русиве.
Не би ја потценил Турција доколку влезе во конфликт со Грција и слични, но факт е дека не може да води војна со Русија.
Еве ти податоци на авиони без морнаричките и експерименталните борбени летала на Русија:
Турција.
F-16C-179
F-16D-57
F-4E Terminator -47
Русија.
MiG-29- 291
MiG-31- 134
Su-27P- 225
Su-27SM3 -12
Su-27SM -70
Su-27UB - 52
Su-30 - 50
Su-35S - 48
Su-24 -279
Su-25 - 199
Su-34 -73
Tu-22 - 93
Tu-95 - 58
Tu-160 - 15
И сега кажи ми за какво потценување се збори, туку е неспоредливо. Ова со Турција е слично на тоа како јас Кличко да го удрам со палка зад грб.
А за нуклеарното оружје нема што да коментирам поише го гледам како платена пропаганда од страна на Турција, и да има вистина за тоа се потребни долги години работа, многу тестирања и милијарди евра, прашање е каков тип ќе иработуваат и многу други работи, но 100% сум сигурен дека ќе немаат подршка од САД а уште помалку од Европа, но доколку се изолира како С.Кореја тоа е друга работа.
Ај напрајте едно Pros и cons на руска и турска пресметка за двете страни. Кој шо колку има. Да им ги измериме уствари ние овде.
А, и тсв нема да има зошто јас така сакав.
Пошо цела тема е братучед ми е појак од братучед ти муабет.Војната не ја добива големината на армијата.
Ако има некакво искуство од сите овие војни на блискиот исток во последниве 20 години, тогаш јасно е дека војник со две рала мадина и пушкомитралез вреди повеќе од најсовремен авион.
Пошо цела тема е братучед ми е појак од братучед ти муабет.
Како е можно ? Украинците до тој степен да ги мразат русите.
http://lokalno.mk/vrv-shefot-na-krv...da-se-borime-zaedno-so-turcite-protiv-rusite/
http://netpress.com.mk/191807-2/
![]()