Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Betcity станале тешки пичиња бре. Систем од 30 евра со максимална добивка од 130 евра не ми пуштија :aplauz: RIP BETCITY.

Со грујовиот данок и со непуштањето на смешно мали суми за "толкави" кладилници ќе мора да се мигрира пак на онлајн обложување. Па нека го пушат. Доста им беа даноци од мене, и повеќе од доволно за некој шпон секој месец да зема плата играјќи кантер од дома.

Браво, од толку офтопик во темава сум го пропуштил постов и 6 коефициент а лесно си влегла со 0-2

Инаку кога сме веќе кај тенисов еве добар типувач за тенис, првенствено ги продава типовите (има платен сервис) ама често постира и бесплатни типови http://realtennis.blogabet.com/

Zasto gi nema Sacramento u sportlife na web ponudata ?
Dali e mozno u dopuna da gi ima,gledam u Zlatna imaat soliden koeficient za 1 .

Да ви ебам џупците катарски ги имам 30.5+ тие гол не можат на иран да му дадат

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Браво, од толку офтопик во темава сум го пропуштил постов и 6 коефициент а лесно си влегла со 0-2

Инаку кога сме веќе кај тенисов еве добар типувач за тенис, првенствено ги продава типовите (има платен сервис) ама често постира и бесплатни типови http://realtennis.blogabet.com/
си влегла да

Кој меч лесно влегол со 6 квота? Јас ако убаво читам Lykina со судни маки победила 2-1 со пресврт, квота од 2.30-2.50.

Туку што ќе правиме до јануари без тениси сега? :confused:

Кој меч лесно влегол со 6 квота? Јас ако убаво читам Lykina со судни маки победила 2-1 со пресврт, квота од 2.30-2.50.

Туку што ќе правиме до јануари без тениси сега? :confused:

Ќе губите пари на фудбал :)

Ко ја шо губам пошо од сите германци ја стаив таа без голови :P

Значи ги глеам овие БРауншвајг и стварно не ми е јасно како може толку неквалитетни фудбалери да играат у Германија (втора лига е but still:icon_lol: )

1.70 за Наполи :tapp::tapp:
Да не може човек на раат да си направи пари. Кај отидоа времињата, кога Наполи дома против Милан/Интер имаше 2.50 квота, а редовно си ги млатеше :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom