Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
-I kako jas bi mozel da stavam pari na mojot Steam akkaunt i preku sto?
Visa Elektron (или како и да се вика)
стај си пари, најнормално работи, многу пати ја иам користено :)
Минимум што можеш да ставиш е 5 евричи на wallet, па 10 и така натака, имаш на страната ти пишува ќе си видиш :)

Има ли некој од вас користено Steam Idle Master и дали е безбедно да се користи?

Имал ли некој ваков проблем ? Одам ја инсталирам метро 2033 и све си оди до она Steam alocating space и се кочи на тоа еден саат стои ама џабе не се полни а пред 30 минути cs go ја инсталирав , место имам уште 30гб слободно во Ц партицијата а за играта требаат околу 7гб .. незнам што е проблемот . и го исклучив тоа оди да се спушта па се полни до 80 мб и пишува стопирано ..

steam-pls_c_6201073.jpg

баш и јас тоа го забележав
не верувам да е намерно затоа што не е смешно/интересно... најверојатно е некоја грешка.

Со скинови од кантер што продадов си ја лапнав Скајрим. То се поштуе CSGO.
Кажете која е најдобра од АРК, Х1З1 или Руст да ја земам, сакам survival од овие..

GTA V ми се купува. 30 евриќи е. Ама па ми скапо доаѓа.... Ако падне под 20 негде зимам одма.
Мош little baby jesus ќе се насмее и ќе ја намале -50%.

Кажете која е најдобра од АРК, Х1З1 или Руст да ја земам, сакам survival од овие..
Ако можеш земи си ја АРК, понова е и гледам многу ја играат, башка ти е пун свет со диносауруси :D
Ако имаш со кого да играш, ич не не прашуј нас уствари,
види што највише играат друштвото и оди по тоа, и тетрис да е така е најзабавно :)

Никој од другариве не ги игра игриве, што и да земам ќе играм сам...Највеќе ме влече Х1З1 ама многу лоши критики добива плус би требало да биде ф2п па несакам да бидам сноб и да фрлам 12 евра на игра во развивање...

Никој од другариве не ги игра игриве, што и да земам ќе играм сам...Највеќе ме влече Х1З1 ама многу лоши критики добива плус би требало да биде ф2п па несакам да бидам сноб и да фрлам 12 евра на игра во развивање...

Ако сакаш да играш Survival игра ти би препорачал Rust или H1Z1.

Играм Rust со Американци со 150-250 ping на Американски сервер без проблеми, пингот му е фикснат нема да имаш input lag или delay во играта не е како CS:GO да касни пуканјето или звукот, а ако играш на EU сервер е топ. Ако имаш со кој да играш земи ја Rust многу е добра, на секоја недела или месец има update со нови работи а и некогаш има force wipe на серверите кога има update.

Ако играш solo survival земи ја H1Z1 за battleroyale, а има и опција да играш на сервер нормален ама повеќе луѓе играат Battleroyale mod.

Мислев да ја земам ARK:Survival на почетокот кога излезе ама не ми се допаѓа многу, гледај некој стример или youtuber за да видиш дали играта ќе ти се допаѓа пред да ја купеш.[/quote]
Sakam da ja kupam Age of Empires III Complete Edition od Steam.
Ako nekoj ima kod, za kolku pari ja prodava?

-I kako jas bi mozel da stavam pari na mojot Steam akkaunt i preku sto?

Многу касно одговор, но сега играта е на попуст и можеш да ставиш пари со кредитна картичка за steam wallet или само колку што кошта играта да си платиш.

https://store.steampowered.com/steamaccount/addfunds за wallet

туториал за http://www.wikihow.com/Buy-PC-Games-on-Steam

Последно уредено:
Ако ја земаш H1Z1 пингај ме, ќе играме заедно.

H1Z1, имам 350 саати гејмплеј и играта е дефинитивно добра за занимација, плус гледај на позитивната работа ја плаќаш 20 евра а само од дроп на боксови можеш да си ја вратиш инвестицијата ( барем ја така направив )

Шо викате за Rocket League ? Изгледа прилично интересно, ама шознам сам да ја играм колку ми било забавно. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom