- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.960
- Поени од реакции
- 25.519
Replacement. Под итно!
@ЏинЏер да си жива и здрава, од збор до збор ти се точни мислењата на темава. Потполно се согласувам.
а бе и сам можеш навечер да излезеш, не знам од каде си али пример овде во битола ноќе низ парк или зад спортската, или на тумбекафе кај шо одат паровите на клецкање има доста осамени кои се кријат по грмушки или во мрачни места и тивко посматраат љубовни сцени и захвати. Ти треба само капче црно на гла, мантил подолг, палома и сончоглед и семки по џеповиАха, е кај мене е за никаде. Имам 33 години. Сите пријатели се средија, и пријателките исто така. Мојата девојка ми раскина и отиде во Австралија, и така сега си седам сам дома. Изгубив контакт со сите. И највеќе од се ме лути кога ќе ми дадат совет дека треба да искачам и да шетам...а јас сам на овој свет. Па сам кај да одам.
И така некако ми личи дека ова ќе трае долго.[DOUBLEPOST=1448325313][/DOUBLEPOST]Ах да, најважното, зборот ми беше, нежалам по неа... жалам што сум сам.
Често е благ збор....Изгледа често те оставале, па си набилдала искуство и знаење.
Често е благ збор....
Па видиш пријателе, овде може си сам крив. Прочитај го болдираното уште еднаш и размисли дали си ги оставил сите за неа, па после ти се десил шитот или е нешто сосем трето, нејќам да претпоставувам штом не те знам. Ама во повеќето случаи многу луѓе се заебуваат што тотално се посветуваат на особата до нив и со тоа стануваат меки и нивото на почит кон нив паѓа уџум доле. А со тоа и нивната самодоверба и личност. Таков никој не те сака после, извини вака што сум безобразен пошто осеќам си у незавидна ситуација, која ти сам си ја правиш сега. Ама мислам дека пријателите секогаш ќе ти бидат тука и ќе те разберат така да отиди им и опушти се. Пред се е многу битно да прифаќаш и даваш со отворено срце. Зошто истово пак ќе ти се деси и со друга личност, а нејќеш. Види си што ти е убаво тоа прави го и ќе го добиеш пак вниманието на женската публика. А тоа колку години имаш е ирелевантна ствар, повеќе е безвезе стереотип наметнат кај нас да мора тоа или ова или она. Фак оф. Се било па и зошто да не и ова твоево само излези од темнината, зошто ако сам не сакаш никој нема да те извлече. Времето е кратко исто ко и животов. Искористи го максимумот, уживај и пливајАха, е кај мене е за никаде. Имам 33 години. Сите пријатели се средија, и пријателките исто така. Мојата девојка ми раскина и отиде во Австралија, и така сега си седам сам дома. Изгубив контакт со сите. И највеќе од се ме лути кога ќе ми дадат совет дека треба да искачам и да шетам...а јас сам на овој свет. Па сам кај да одам.
И така некако ми личи дека ова ќе трае долго.[DOUBLEPOST=1448325313][/DOUBLEPOST]Ах да, најважното, зборот ми беше, нежалам по неа... жалам што сум сам.
МММ, појма немав дека си од/во БТ.а бе и сам можеш навечер да излезеш, не знам од каде си али пример овде во битола ноќе низ парк или зад спортската, или на тумбекафе кај шо одат паровите на клецкање има доста осамени кои се кријат по грмушки или во мрачни места и тивко посматраат љубовни сцени и захвати. Ти треба само капче црно на гла, мантил подолг, палома и сончоглед и семки по џепови
порачиња пишат деца и гејовиМММ, појма немав дека си од/во БТ.
Треба да се дружиме во порачиња да ми дадеш некои совети.
дај паритепорачиња пишат деца и гејови
јас пишам пораки и то обично со финансиско здравствени содржини пример: „ќе ти ископам очите со рѓосан тељ ако не ми вратиш парите до четврток!„