Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.157
- Поени од реакции
- 22.586
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Драг Колега:You can kiss my ass
Сакаш да прошетаме низ бит пазар, низ чаир, низ чаршија да влеземе во 2ка да се повозиме ? Мислам дека во зоолошка има поцивиизирано однесување од животните отколку од суштествата кои имаат исти еднакви права како моите. Искрено кога се возам со 2ка од цело тоа дерење урлање викање буткање ме фаќа страв и не се чуствувам безбедно, а ова не е извадено како пример од еден инцидент туку е секојдневие. Што зар тешко е да се почитуваат другите околу тебе или па тоа е некоја невидлива бележана територија па се демонстрира кој е главниот тука? Зато тоа доликува на цивилизиран човек? Зборот племе не ми е всаден во глава од никого туку од лично и персонално искуство како горе наведеното или каде другари ми биле тепани и бодени ( станува збор за личности академци кои ни на мравка не имаат згазнато ) само зашто поминувале низ нечија територија или па не ја држеле главата наведнато. Да момче ова не е вродено како кај племето кое е научено да мрази се што не е одлика на племето, ова е стекнато со тек на време. Да омраза постои не негирам, како што постои и фактот дека не цело племе е такво и дека има цивилизирани кои на жал се малцинсто. Факт е исто така дека тебе тоа ти е јасно и дека те боли и врз база на малцинство на цивилизирани кои е 5% пробуваш да наметнеш глобално мислење дека сите се уствари исти и нормални, а тоа не можам да го прифатам како факт пошто е лага.
Последно уредено: