Nadvoresnata e sh12zwhd. Kondesatorot vizuelno izgleda OK ama ne mozem da go vadam zasto treba da visam na balkonskata ograda i da go rasrafam a da ti kazem iskreno mi e strav dan nasobral struja vo nego i da me tresne dodeka jas taka visam na ograda.Belja rabota, me zamisli sea poso mislev da ja namontiram i nea kao da pomaga nakaj spalnive, istata li ja imame? 9ka SH09ZS8x e mojata nadvoresna
абе батали ја купи новаNadvoresnata e sh12zwhd. Kondesatorot vizuelno izgleda OK ama ne mozem da go vadam zasto treba da visam na balkonskata ograda i da go rasrafam a da ti kazem iskreno mi e strav dan nasobral struja vo nego i da me tresne dodeka jas taka visam na ograda.
A na vnatresnata imas li nekoja indikacija/trepkanje na sijalickite ili sve e normalno....ova tuka si go cital li?...a verovatno si go videl, i servisno ima so kodovite..[DOUBLEPOST=1448232354][/DOUBLEPOST]Nadvoresnata e sh12zwhd. Kondesatorot vizuelno izgleda OK ama ne mozem da go vadam zasto treba da visam na balkonskata ograda i da go rasrafam a da ti kazem iskreno mi e strav dan nasobral struja vo nego i da me tresne dodeka jas taka visam na ograda.
Nemoze da duva a kapakot da e zatvoren, tebe izgleda ti napravila nekoj vid difrost klimata od premnogu rabota na niska frekvencija zaradi ova toplo vreme od+15 sto ne e strasno.Na dispejot sekako ke ti pokaze dali e vo defrost ili ima greska .[DOUBLEPOST=1448232444][/DOUBLEPOST]Денес првпат Ломото капакот сам се затвори и дуваше така, тоа му смета нешто или ?
Probaj pomrdni ja polecka so butkanje, ako se mrda vikaj gi monterite da si gi dostegnat strafovite..Gree Cozy
nadvoresnata edinica premnogu vibrira , trese kako masina za perenje alista
RESHENIE ???
Ako e do kondezatorot ce ja sredam za eftini pari a prilicno e mocna taka da planiram ovaa vo ducan a inverterot gree change vo spalna koja sega ja sreduvamабе батали ја купи нова
Gumici nemaa staveno . jas sam staviv no isto e , moze da se kaze deka e i poloso.Probaj pomrdni ja polecka so butkanje, ako se mrda vikaj gi monterite da si gi dostegnat strafovite..
Gumici imaat li staveno ?
Џабе обични гумици, само сајлент блок гуми ефикасно одклонуваат вибрации. Но вибрациите се симптом, а болеста не се лечи преку заебавање со симптомите. Не би требало да имаш големи вибрации.Gumici nemaa staveno . jas sam staviv no isto e , moze da se kaze deka e i poloso.
Vidi koga tropa najcesto e od nenivelirana klima, najdi vaservaga i proveri dali lezi ramno, i toa posebno na desniot kraj na klimata kaj sto e kompresorot mora da e pod vaservaga.Gumici nemaa staveno . jas sam staviv no isto e , moze da se kaze deka e i poloso.
Vikaj gi monterite za reklamacija na montaza.ili ako ne e do niv,togas e fabricka maanaЏабе обични гумици, само сајлент блок гуми ефикасно одклонуваат вибрации. Но вибрациите се симптом, а болеста не се лечи преку заебавање со симптомите. Не би требало да имаш големи вибрации.
Постави неколку фотографии од надворешната единица (од повеќе агли), може и некој клип да ставиш на јутјуб да слушнеме аудио (со твое нормално зборување, за репер).
Kaj se prodavaat u skopje ovie druze?Џабе обични гумици, само сајлент блок гуми ефикасно одклонуваат вибрации. Но вибрациите се симптом, а болеста не се лечи преку заебавање со симптомите. Не би требало да имаш големи вибрации.
Постави неколку фотографии од надворешната единица (од повеќе агли), може и некој клип да ставиш на јутјуб да слушнеме аудио (со твое нормално зборување, за репер).
Никаде, на жалост. Се утепав од барање. Само во Енергија има нешто, ама тие биле за големи топлински пумпи и неупотребливи за класичните клими. Не ги видов лично, па ако поминуваш до Шити Мол, Енергија ти се блиску, отспротива Партизанска, накај топланата/студентскиот.Kaj se prodavaat u skopje ovie druze?