Фан Клуб: Интер

Конечно игра каква што треба против мртвиве екипи. Даваме гол и после тоа гмечење у секој поглед. Криво ми е Љаиќ што не брцна еден гол, се откорна од трчање. Јојо денес најслаб, исто и Кондо имаше неколку глупи грешки али нема везе, кој кур и така 4-0 тепавме. Икарди конечно добар, цело време се трудеше, трчаше, уште само да ги избаци тие шминкерските паѓања по тревата како Роналдо и се ќе биде океј. Муриљо е трансфер на сезоната, дефинитивно, КРАЛ!!!

Е со вакви утакмици може да се каже дека се бориме за врвот,овие се тие ситни динамитни мали екипи кои претходниве неколку години ни вадеа бодови,браво дечки супер рутинирано изиграна утакмица :misticen::aplauz:

Љајо 3 асистенции. Лабаво. :cool:
Нека играат Итурбе и Салах кај помаранџестине од средна Италија. :icon_lol:

ako gi pobedime napoli slednata nedela imame realni sansi da se borime za titula samo mancini da ne ja izdupi rabotava.

Свиркај си хехе

12294861_1105304282815219_5187880689671108692_n.jpg

Не игравме лошо....[emoji6]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Наеднаш хејтерите на Манчини ги снема на темава хехе

Љаич дефинитивно играч на натпреварот, се гледа дека кога се во игра Јове и Адем имаат желба да играат и да даваат голови, Манчини ги кочи доста, а со вакви екипи мора да се оди на втор и трет гол, не смееме да губиме бодови од вакви екипи само зашто на 1-0 сме се повлекле...

Со Наполи не е толку битно да се победи, колку што Манчини е битно да ги спреми психолошки после тој меч, зашто има уште цела полусезона, така да тој меч не одлучува ништо, само да не паднеме психички.

Бод од Неапол е сосема доволно според мене. Па и да се загуби не е страшно, само да не тргнат безглаво и овие да не напунат ко канти. Мислам дека нема причина за тоа, цврста ни е одбраната, добро играме...

Добро е Син Стратев, уште Јоветиќ го немаш испробано на десен бек. Океје.
seriozen sum koa ke kazam deka murilo moze da izgazi na ovaa pozicija, ko lusio ima trk, u cekor gi jade drugive igraci, ne e slucajno sto dae i gol, ala maikon, a i ne e slucajno sto Mancini go isproba denes, ova mu e eden od top potezite na mancini sezonava, vakvite natprevari se idealni za nametnuvanje na vakvo eksperimentiranje.

Inace ovoj Ljaic neznam dali e svesen u kakvo igraciste moze da prerasne, samo da si go sredi karakterot i ke ima svetla idnina vo fudbalov, ovoj igrac ima potencijal da e grabez na dekadata koga e inter vo prasanje, i eden od top 3 transferi posle ibra i milito 2009, pa i maikon tuka spaga, eve neka bide top 5 :), baska sto e zemen od Roma.

Бијабијани, Медел еве сеа и Муриљо.. имаше уште некој ама не ми текнува сега. :D

А едно време кога не поврзуваа со Бехрами шатираниот и за него викаше ако доаѓа боље да игра десен бек. :icon_mrgr:

Кој си бе ти секој играч десен бек да го играш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom