Пливање (помош, прашања, совети, новости)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Баш Iron Lady е Катинка Хошу, робокап :)

Британија станува велесила во пливање , изнанадувачки , но имаат добра генерација посебно Пити одличен. (y)

Ласло Чех ја освои светската титула на 200м пеперутка :jeeee:.

Нека ја задржи оваа форма и да видиме конечно злато на ОИ.

Кејти Ледецки :cuc::cuc::cuc::bravobe::aplauz:
Кој шампион човече. А има само 18год.:cuc:
Задутре има шанса за 5 медал на првенството.

Баш Iron Lady е Катинка Хошу, робокап :)
Ја виде иновацијата на Лохте при излегувањето од вода после вртењето? Што ќе искоментираш од пливачка гледна точка? :D

Ја виде иновацијата на Лохте при излегувањето од вода после вртењето? Што ќе искоментираш од пливачка гледна точка? :D
Овие два дена ништо немам видено другар а ни денес нем да видам. :( имате нешто видео?

Последно уредено:
Еве ја , страшно . :D

Само не знам дали мислеше на оваа Prime.

http://www.swimmingscience.net/2015/08/ryan-lochte-dolphin-kick-detailed-analy.html
После вртењето продолжува грбно и ако треба да плива слободно, делфин, градно, пред излегувањето се како пируета прави во вода и се врти во нормална позиција. Можи не објаснувам добро, ама глеајте еуроспорт нон стоп го нагласуваат тоа ко ќе плива Лохте. Е сеа тој го има усовршено и ме чуди мене ама како да му дава дополнителна брзина тој потег.

Дечки како сте задоволни од базенот во Борис? Сакам да почнам со рекреативно пливање од понеделник, имам се опрема, е сеа не знам за костум, дали треба од оние апла пливачки или може и со обичен ( бикини :D ) ?

Дечки како сте задоволни од базенот во Борис? Сакам да почнам со рекреативно пливање од понеделник, имам се опрема, е сеа не знам за костум, дали треба од оние апла пливачки или може и со обичен ( бикини :D ) ?
Може и со обичен и да, одлични се условите. Чим јас велам дека се одлични, одлични се. Јас одам наутро претежно па може ќе се видиме некогаш :)

Може и со обичен и да, одлични се условите. Чим јас велам дека се одлични, одлични се. Јас одам наутро претежно па може ќе се видиме некогаш :)
Користиш дневен влез или таа месечната карта од 1000 денари што е, од 7-12? Се мислам да ја земам нејзе, ама многу сум тешка за станување сабајле,упм.

Користиш дневен влез или таа месечната карта од 1000 денари што е, од 7-12? Се мислам да ја земам нејзе, ама многу сум тешка за станување сабајле,упм.
Таа од 1000, имаш и од 1500 за 3 пати неделно после 12 до 23 часот :) само капа набави си, има ефтини во аутлетот што е до салата :)

Колку е дневна карта и кој базен би ми го препорачале за пливање планирам еднаш неделно да одам ?

Колку е дневна карта и кој базен би ми го препорачале за пливање планирам еднаш неделно да одам ?
Koj to e poblisku toj. 200 den e karta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom