Пливање (помош, прашања, совети, новости)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Оди ли некој на Олимписки? Планирам да учам да пливам. Како одат тренинзите со тренерите? 1 на 1 или групно?

Оди ли некој на Олимписки? Планирам да учам да пливам. Како одат тренинзите со тренерите? 1 на 1 или групно?
Не сум во тек како е во моментов, пиши им на Орион, пред 2-3 години знам дека тие држеа часови за возрасни.

Работи базенот во Борис? Колку е цената за рекреативец?Може ли да се плати дневен билет или мора месечно?

Работи базенот во Борис? Колку е цената за рекреативец?Може ли да се плати дневен билет или мора месечно?
300 ден е влез, а од месечните има неколку опции, ца. 1500ден тука негде е. Јас користам спортмастер од фирма и ми искача скоро без пари, 1000че месечно а одам колку сакам.
Преку недела после 21ч е гужва, ама не е страшно, а за викенд препорачувам 7 сабајле, посебно недела. Баш прееска се вратив, лабаво беше ептен.

Инаку пливав на олимписки 5 год, ама качија цени мислиш Дубаи се и ги одјебав.

Олимписки работи рекреативно од сабајле 8.00-9.00? Колку е цена? @Бавча

Олимписки работи рекреативно од сабајле 8.00-9.00? Колку е цена? @Бавча
Последно знам беше 400ден влез, а рекреативното почнуваше од 7 и е до 4 мислам. Вечерното од 8пол до 11. За месечните не знам, ги поскапеа им ебаа мајката. Ако можеш оди на Борис, поевтино е и нема индијанци.

Последно знам беше 400ден влез, а рекреативното почнуваше од 7 и е до 4 мислам. Вечерното од 8пол до 11. За месечните не знам, ги поскапеа им ебаа мајката. Ако можеш оди на Борис, поевтино е и нема индијанци.
Далеку ми е Борис. Ај ќе видам. Не ми се проблем парите. Додуше ако фатам на точак може и ок да ми е Борис. Има гужва од сабајле? Најверојатно не?

Далеку ми е Борис. Ај ќе видам. Не ми се проблем парите. Додуше ако фатам на точак може и ок да ми е Борис. Има гужва од сабајле? Најверојатно не?
Има гужва од 7 (претежно сите што одиме пред работа го фаќаме тоа време, но се чисти после 8), навечер после 9 е калакурница, а за викенди најубаво е од сабајле, посебно во недела.

Јас работам онлајн со флексибилно работно време т.е. можам во билокој термин да одам. А станувам рано обично во 6.00 во 9-10.00 викаш е најдобро? Работен ден и викенд? Кога има најмалку гужва? Не се журкам си легнувам во 10.00 секој ден.

Јас работам онлајн со флексибилно работно време т.е. можам во билокој термин да одам. А станувам рано обично во 6.00 во 9-10.00 викаш е најдобро? Работен ден и викенд? Кога има најмалку гужва? Не се журкам си легнувам во 10.00 секој ден.
Најубаво ти е преку недела 8 9 сабајле, а за викенд 7 8 сабајле и попладне после 5.
Автоматски споено мислење:

Нели недела не работат?
Иначе јас платив 2400 денари за трипати во неделата цел месец @StefusRefus
Борис работи, за олимписки не знам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom