Мисс Дунавка Трифуновска- Маке Донија

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Aма @Let 3 е нешто многу пасивен и мек со коментарите, башка од Битола двајцата, да не испадне да му е некоја бивша па не сака да се резили. :icon_mrgr:

Aма @Let 3 е нешто многу пасивен и мек со коментарите, башка од Битола двајцата, да не испадне да му е некоја бивша па не сака да се резили. :icon_mrgr:
Не ми се верува дека е ми е бивша, таа сигурно во младоста била машко, жена станала покасно

Не ми се верува дека е ми е бивша, таа сигурно во младоста била машко, жена станала покасно
Уште една причина плус да не се дознае твоето минато. Не за џабе си најмистериозниот член на кајгана. :P

Сега ќе испадне дека албанските мафијаши и платиле за да ја резили македонците :rolleyes:
Тоа само во главите на национал-шовинистите од албанска страна, кои мислат дека Шкретите се Албанци.

Она е мис, остајте ја, вие сте никој, обични смртници. Дунавке мори, црна Дунавке!

Не е албанско името. На интернет има многу докази за тоа:

Fabrika ulja Dunavka (uljara Dunavka)
DUNAVKA DOO KLADOVO - Auto delovi
Dunavka Zemun - u stečaju
Krava Dunavka otelila PETORKE!
Krava Dunavka zapalila internet
FENOMEN Krava iz Srbije nadmašila kravu iz Teksasa

Krava rase "simentalka" po imenu Dunavka, stara tri godine, osemenjena je u martu, a sinoć se otelila mesec dana pre roka
Ko je potopio Dunavku

Или ова:
http://makeagif.com/sVi83F

Дунавка е албанско име,исто колку што е и Лина,е сега друга работа што ставаат македонски имиња,дека нивните се много љепи.

Пара ме телевизијони! O та дуа! Мар н телефон Мимоза.
Ја колку шо знам, сине шо ги имам сретнато се викет Мимоза. Ова Дунавка мојт да е од Мала Преспа.
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom