Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.347
Поени од реакции
26.348
Ех не верувам. Девојката ми се заколна дека само мене ме сака и ми рече дека ќе го бриши постот. Јас не и реков ништо ама ете ме позна зошто сум нерасположен. ;)
Нема што да веруваш, размисли. За да се избрише таблата сунѓерот треба да е навлажнет, а тој другарот или да бил дежурен, па тоа да му е задача или уште полошо, да е станат како испомош, пошто дежурниот не го бива.

Во секој случај лошо. И мисли малце, не вака верувам-не верувам. Утре ќе ти рече ќе се закрпам, исто како да не сум направила ништо, ќе и речеш не сум расположен, ама добро, ти верувам.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Па вака другари фала ви многу ама навистина тоа не ми е проблемот. Јас не ни помислив дека него го сака тоа воа. ЈАс само си бев љубоморен на машкото. Ништо други и затоа ви пишав како да ја тргнам љубомората. Поздрав! :)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Инаку да дежурни се девојката и тој момчето. Затоа и го сликала пошто воопшто не ја бришел таблата.
Чим се заедно дежурни, сигурно има нешто меѓу нив. И јас на твое место би била љубоморна...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.347
Поени од реакции
26.348
Инаку да дежурни се девојката и тој момчето. Затоа и го сликала пошто воопшто не ја бришел таблата.
Така кажи. Нема на што да бидеш љубоморен. Ти си дечкото, тој е дежурниот. Идила, уживај си. :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Чим се заедно дежурни, сигурно има нешто меѓу нив. И јас на твое место би била љубоморна...
Mислиш дека таа на големиот одмор додека се сами в училница, му го цеди.... сунѓерот??!!

C

Castiel

Гостин
Ех не верувам. Девојката ми се заколна дека само мене ме сака и ми рече дека ќе го бриши постот. Јас не и реков ништо ама ете ме позна зошто сум нерасположен. ;)
Чим ти се заколнала морааа да е така.Верувај и. Освен ако не седат заедно во клупа и заедно идат на голем одмор. Во тој случај барај да се испише од школо.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Mислиш дека таа на големиот одмор додека се сами в училница, му го цеди.... сунѓерот??!!
Да, така идат тие работи. Прво го навлажнува, па го цеди... На голем одмор обавезно, а понекад и на малите.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Види сеа. Имаше една типка што отиде со друштво на одмор на едно бомбастично место каде има најконцентриран секс на планетава, а дечко и остана дома пошто не беше близок со нив. У врска неколку месеци. Она секоја вечер од одморот ја проаѓа со друг. Ако една вечер испушти, следната вечер ќе надокнади со двајца, да не изгуби ритам. Но, затоа, следното утро на плажа во песокот ќе нацрташе едно срце, во него ќе ги напишеше нејзиното име и името на дечкото, ќе го сликнеше тоа и ќе му пратеше на дечко и у смисла „ми фалиш, сакам да си тука, те сакам“. Се врати од одмор и си продолжија со врската, her boyfriend none the wiser.

:) :) :)

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Здраво. Има едно девојче од средно коешто ми се допаѓа.
Со неа се гледав на одморите (се разминувавме) последните 5-7 дена и се насмевнувавме.
Денес таа ми намигна пред да влезам во мојата училница. Имам слушнато дека ако девојче ти намигне, значи дека добиваш зелено светло за да и се доближиш.
Дали тоа е точно со намигнувањето, и што треба јас сега да направам?
Дали да и се доближам во живо, и да започнам муабет и дали тоа да го направам на малите одмори или после училиште?
И дали да започнам муабет кога ќе е сама или со другарка?

-Јас сум 15 години и сум прва година, а таа мислам дека е втора година, па сакам да прашам дали годините би биле некој проблем?

Благодарам однапред. :D
Вчера се зближив со нејзините другари од одделение и си правев муабет со нив, а и таа беше таму.
Денеска, после физичко (имав 2 час), таа беше во ходникот, и кога поминував покрај неа ми рече:

"Што правиш Срцка" ?

Можно е ова нешто да значи и што би требало да правам од утре?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Види сеа. Имаше една типка што отиде со друштво на одмор на едно бомбастично место каде има најконцентриран секс на планетава, а дечко и остана дома пошто не беше близок со нив. У врска неколку месеци. Она секоја вечер од одморот ја проаѓа со друг. Ако една вечер испушти, следната вечер ќе надокнади со двајца, да не изгуби ритам. Но, затоа, следното утро на плажа во песокот ќе нацрташе едно срце, во него ќе ги напишеше нејзиното име и името на дечкото, ќе го сликнеше тоа и ќе му пратеше на дечко и у смисла „ми фалиш, сакам да си тука, те сакам“. Се врати од одмор и си продолжија со врската, her boyfriend none the wiser.

:) :) :)

Еххх една да била ...:oleee:

Kajgana Shop

На врв Bottom