- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
јас велам времето да покаже......[DOUBLEPOST=1447734288][/DOUBLEPOST]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Регист'р на организациите на б'лгари по смис'ла на ЗБЖИРБ, објавени званично на вебот на ДАБЧ http://www.aba.government.bg/index.php?show=registur
И што е битно кој клуб од кога е ? А можда и тој Лазар само глуми строгоќа...
Ја земав потврда пред еден месец преку Битолскиот клуб, и без големи театри кој може и кој не можел, и овие документи важат, а овие не важат.... Добив потврда врз основа на оригинал документи-докази, веродостојно исите документи како што на времето во 2012, ги поднесов во ДАБЧ, изводи на родени од баби, дедовци, родители родени во МК. И тоа е тоа, и престанете да измислувате разни неточни приказни, да замајавате народ со лажни информации.
Mu ja zatna, na Vaseto.
Е БРАВО БЕ БРАТ им го збибери на овие горе....Gledam deka ima mnogu dvoumenja okolu bugarskite zdruzenija. Jas pred da vadam uverenie od niv detalno se rasprasav na telefon i vo dabc i vo ministerstvoto za pravda vo Sofia. Fakt e deka dvete zdruzenija i vo Bitola i vo Strumica se priznati no sekade na telefon mi go naglasuvaa BKKS i deka zadolzitelno e da ima navedeno na kakva osnova e izdadeno toa uverenie za toa da go pisuva vo proizhodot od dabc. Ako nema cvrsta osnova i dokaz od statistika na naselenieto sleduva da baraat dopolnitelen dokument za dokaz na poteklo na predci. Toa e toa sto mene mi go kazaa a ne e nesto sto jas go izmisliv. Taka da jas stojam zad i go preporacuvam zdruzenieto vo Strumica BKKS. No sekoj ostanuva da izbere. Vazno e na kraj site da uspeeme i da dobieme
Последно уредено: