Мисс Дунавка Трифуновска- Маке Донија

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Дундавка е легенда :pos:. Како Пеџа да и е ПР, може и ги пишувал одговорите на прашањава...

Да бе, сеа и интервјуто не ви чини, никако човек да ви ја погоди, само да се хејтало во оваа државава.
Со фајтање и хејтање нигде нема да стигнете. Многу сериозно несериозни муабети несериозно сериозно ги коментирате.
Апсолутно да, само тука славата и квалитетот не се цени, а од останатиот свет си прима пофалби и позитивни коментари.
А знаеш ти дека....укеј, кјути, значи кјути, К-Ј-У-Т-И!
Поглупо створење мислам нема да сретнам....

1234443297_ken_park_suicide.gif

barney-suicide-o.gif

86481_subitem_full.gif

Да бе, сеа и интервјуто не ви чини, никако човек да ви ја погоди, само да се хејтало во оваа државава.
Со фајтање и хејтање нигде нема да стигнете. Многу сериозно несериозни муабети несериозно сериозно ги коментирате.
Апсолутно да, само тука славата и квалитетот не се цени, а од останатиот свет си прима пофалби и позитивни коментари.
А знаеш ти дека....укеј, кјути, значи кјути, К-Ј-У-Т-И!
Поглупо створење мислам нема да сретнам....
1234443297_ken_park_suicide.gif

barney-suicide-o.gif

86481_subitem_full.gif

Баш ... маубетов ко на 14 годишно разлигавено девојче на кое што сите желби му се услишаваат ....а оваа стара магарица од 34 лета :)

Ама искрено Мисс Дунавка е вистинско освежување на македонската "сцена" :icon_lol: ... ваква каква што ја гледам, ме чуди што не работи како советничка на некој министер.

Ќе ја лапне Орце и нејзе :)

ја незнам зашто сите луѓе ја заебаваат и ја замараат женичкава и не ја остават да си тера работа.
Што е она крива?

ја незнам зашто сите луѓе ја заебаваат и ја замараат женичкава и не ја остават да си тера работа.
Што е она крива?

Па јавна фаца е - логично е да се коментира за неа - не се работи за мене или за тебе што не знаат максимум 100 души туку за типка која што ја ПРЕТСТАВУВА МАКЕ ДОУ НИ јАААА и што не изрезили за сите пари.

Топ модел И манекенка.

Сериозно мислам дека треба цела нација да се тестираме за генетички пореметувања.

Нешто сериозно не чини во нашава држава, дали е воздухот, дали е храната, дали се лековите, дали е времето, или како и вообичаено, проблемот е во нас луѓето, не знам, но мислам дека треба да се изврши сериозна научна анализа врз целата нација, бидејќи вака не одат работиве.

Кога би се преселиле од Балканов во некоја јужноамериканска/афричка/азиска џунгла, ќе избегаат животните од нас за да не ги заразиме.
Јас мислам дека подземните води не реметат :pos:

Па јавна фаца е - логично е да се коментира за неа - не се работи за мене или за тебе што не знаат максимум 100 души туку за типка која што ја ПРЕТСТАВУВА МАКЕ ДОУ НИ јАААА и што не изрезили за сите пари.
Ве изрезилила... интелигентен човек не се замара со вакви шоуа. Ваков ремет е злобен, нека си тера девојката како сака нејзина работа.

Ве изрезилила... интелигентен човек не се замара со вакви шоуа. Ваков ремет е злобен, нека си тера девојката како сака нејзина работа.

Чекај, а не е злобно да сере за срцето на Игор? за бившата му жена? за курварлукот на Елена, за наркоманлукот на Тамара и фацата на Бејби ? (пример)

Не им го прави она на другите што не сакаш да ти го прават тебе -> Си го бараше - си го доби.

И не е нејзина работа кога ја претставува твојата земја(јес да е у измислен избор али тоа е ..)

Ако веќе сме ја пратиле како претставник (сама си се пратила) ондак иаме право да јадеме говна што се избрукала за све и свашта.

< >

Леле речникот, какво лигавење еј... А 36 години има :oops:.

Многу безвеза карактер али добра цицка има и не е така лоша.. ама сепак за мисс Македонија не :)

[quote="Darko_ufo, post: 7482388, member: 58566"
[/quote]
Sinojka nemav sto da pravam pa slucajno go vidov intervjuto so crnokrak lelele...jadenje gomna, ponasanje -1 pa uste na voditelot mu vika kjuti kjuti hahahahahahahhahaha covece kakvi lugje ima na svetov.
Na kratko ukluciv da gi vidam drugite misici poglednav nekolku ne celo video samo ovaa bednava pretase so race nesto izveduva neznam ni jas sto sakase. So kockastoto srce neznam sto da kazam osven sto se smeev ko lud.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom