D
Darko_ufo
Гостин
Дундавка е легенда
. Како Пеџа да и е ПР, може и ги пишувал одговорите на прашањава...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, сеа и интервјуто не ви чини, никако човек да ви ја погоди, само да се хејтало во оваа државава.
Со фајтање и хејтање нигде нема да стигнете. Многу сериозно несериозни муабети несериозно сериозно ги коментирате.
Апсолутно да, само тука славата и квалитетот не се цени, а од останатиот свет си прима пофалби и позитивни коментари.
А знаеш ти дека....укеј, кјути, значи кјути, К-Ј-У-Т-И!
Поглупо створење мислам нема да сретнам....
![]()
![]()
![]()
Ама искрено Мисс Дунавка е вистинско освежување на македонската "сцена"... ваква каква што ја гледам, ме чуди што не работи како советничка на некој министер.
ја незнам зашто сите луѓе ја заебаваат и ја замараат женичкава и не ја остават да си тера работа.
Што е она крива?
Јас мислам дека подземните води не реметатТоп модел И манекенка.
Сериозно мислам дека треба цела нација да се тестираме за генетички пореметувања.
Нешто сериозно не чини во нашава држава, дали е воздухот, дали е храната, дали се лековите, дали е времето, или како и вообичаено, проблемот е во нас луѓето, не знам, но мислам дека треба да се изврши сериозна научна анализа врз целата нација, бидејќи вака не одат работиве.
Кога би се преселиле од Балканов во некоја јужноамериканска/афричка/азиска џунгла, ќе избегаат животните од нас за да не ги заразиме.
Ве изрезилила... интелигентен човек не се замара со вакви шоуа. Ваков ремет е злобен, нека си тера девојката како сака нејзина работа.Па јавна фаца е - логично е да се коментира за неа - не се работи за мене или за тебе што не знаат максимум 100 души туку за типка која што ја ПРЕТСТАВУВА МАКЕ ДОУ НИ јАААА и што не изрезили за сите пари.
Ве изрезилила... интелигентен човек не се замара со вакви шоуа. Ваков ремет е злобен, нека си тера девојката како сака нејзина работа.