Кај има добар мајстор за алфи?
Јас мојот Фиат го носам во Радишани кај Ацо..Тој е стручњак за Италијански возила..Само Алфи,Фиат,и Ланчии сум видел кај него,и делови имаш секакви и се што треба.Тој што ќе ти каже за колата тоа е,нема друго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај има добар мајстор за алфи?
Vazi sabajle che slikam i pratamVazi, fala brat utre che go probam toa pa che pisamtnx
Vazi sabajle che slikam i pratam
Нормално си крева температура и си уклучува термостат, перката уклучува пред 90 степени лади се е ок само пак протече хладњакот, а од казанчето не тече.
Клима нема матизот, 2007 година е, Шкодата со плин и бензин ама постара година, односно 2003 ... Знам дека малце поскапо ќе ме кошта шкодата ама поубава е и подобро изгледа...Matizot bi go zel vo taa dvojba.Skodata dizel li e? Skodata vo sekoj slucaj ke te kosta poskapo od Matizot.Matizot koja godina e?Klima ima li?[DOUBLEPOST=1447624440][/DOUBLEPOST]
Клима нема матизот, 2007 година е, Шкодата со плин и бензин ама постара година, односно 2003 ... Знам дека малце поскапо ќе ме кошта шкодата ама поубава е и подобро изгледа...
Ист екако 90% од мајсторите кои не ја гледаат колата туку џебот на сопственикот на колатаЈас мојот Фиат го носам во Радишани кај Ацо..Тој е стручњак за Италијански возила..Само Алфи,Фиат,и Ланчии сум видел кај него,и делови имаш секакви и се што треба.Тој што ќе ти каже за колата тоа е,нема друго.
Ист екако 90% од мајсторите кои не ја гледаат колата туку џебот на сопственикот на колата
Уште незнам бидејќи досега не сум имал проблеми[DOUBLEPOST=1447712184][/DOUBLEPOST]Кај има добар мајстор за алфи?
Еднаш само имам отидено кај него и веднаш забележав дека пристапот со муштериите некако му е ладен.За разлика од Велес,овој е подруг некако..Дека не е баш ефтин не е,али што ќе направат направено е..И поарно така..Тој е стручњак за Италијански коли,подоле во Радишани има едни Опел Кардаш,само за Опел,подоле тој Даим само за БМВ..Така е најубава селекција,неможе за сите механичари Југо и Мерцедес исто да биде.
Уште незнам бидејќи досега не сум имал проблеми[DOUBLEPOST=1447712184][/DOUBLEPOST]
Еднаш само имам отидено кај него и веднаш забележав дека пристапот со муштериите некако му е ладен.
Имаш отидено кај овој што е во Ѓорче петров 2 кој е одма до општинаната?Е таков е,малку заебан тип изигрува..
Имаш отидено кај овој што е во Ѓорче петров 2 кој е одма до општинаната?
Тој исто така е само за фиат, ланчја, алфа ромео..
Ако мислиш за сервис Илија ептен солени му се цените.Имаш отидено кај овој што е во Ѓорче петров 2 кој е одма до општинаната?
Тој исто така е само за фиат, ланчја, алфа ромео..