Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Знам, ја пратев. Светеше 5 минути 1-1 и го поништија ради офсајд. Си ебам мувлата скапана. И овие Копачка пички крвта да им ја ебам, 1.25 во билтен а 1.10 на тикет, ама брат ми ми уплаќаше и си остана така ко што беше пишано. Да бев ја ќе ја сменев сигурно, бем ти игра за 1.10 не вреди па макар и 20 гола дале.
1.10 за ЕУпен ?

Сега гледам коеф. за Унгарија кренал на 3.50 пред да почни натпреварот :eek:
Така ми е ко го преспав цел ден, таков коеф. поклон не се наоѓа секој ден.

12243445_565883353563262_5957032878247823978_n.jpg

гаси интернет

Нормално дека ќе заебе, да ти се измочам у проклетата НБА и во паметот мој што ги играм. Игра топ, после во второ игра само последни 5 мин и први 3 минути. Ретардирани копилиња.

Нормално дека ќе заебе, да ти се измочам у проклетата НБА и во паметот мој што ги играм. Игра топ, после во второ игра само последни 5 мин и први 3 минути. Ретардирани копилиња.

да му ебам матер и него и на тренерот , на тесен резултат цела четвртина ја преседе скоро. и овие 10 поени што ги има е зш се погоди не дека кујзнае колку шутеви зема или кујзнае што прави ццц
Како и да е ние сме идиоттите ..никој не ни е крив хх

Добро и зошто го извади на 1минута до крај? 100% ќе му направеа фаул за слободни , вака за еден кош.. добро можно е ова?

Zosto mislis deka ke tepa Norveska? Sakam da ja igram singl ama se dvoumam. Vcera isto taka gi propustiv Ukraina i Svedska i mnogu mi e krivo.
Појаки се,поквалитетна екипа,ама се усраа,лош гол примија на почеток,45 минута статива,јебига.
Мамицата да ви ја ебам ОКЦ...
Не се игра ОКЦ без Дурант...не им дадоа џабе 1.50.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom