Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
bice krvi...................samo steta sto ke gine narod nevin, i nie ke se delime poradi razlicni mislenja. a faking obama i putin ke spremaat sledno sranje

bice krvi...................samo steta sto ke gine narod nevin, i nie ke se delime poradi razlicni mislenja. a faking obama i putin ke spremaat sledno sranje
Следно "срање"?Последно ќе ви биде кога воздушните напади ќе бидат малку понајуг од Сирија,кога ќе гори вашата омилена Мека.

Следно "срање"?Последно ќе ви биде кога воздушните напади ќе бидат малку понајуг од Сирија,кога ќе гори вашата омилена Мека.
gledas........................ ne sum musliman druze. ama probuvam da poglednam poinaku od toa sto mi go servira SHITTEL. mozebi ne glavna ama edna od celta ili moznite ishodi e omraza i globalna vojna protiv islamot. ne im pasue takva ideologija na demokratite ebani

Koga nekoj bi ti dosol doma i bi ti ja iskasapil familijata bez pricina sto bi sakal da napravis, ili sto bi napravil? bi ja iskasapil familijata negova taka?

12243334_1916079875081729_8743662822254029290_n.jpg

A Stade De France security guard named Zouheir prevented the deaths of thousands of football fans last night when he stopped a suicide bomber from entering the stadium after discovering his explosive vest. A true hero

Секоја чест за дечкото, среќа тој останал жив и здрав а и спасил којзнае колку животи.

A реално, не е ни херој, него човек што само си ја извршил работата... Ако е ова точно. Пошто е малку сумничаво... o_O

Тежок идиот си,од толку што имаш омраза кон христијанството би се здружил и со муслимани и со ИСИС и би дал секакво оправдување за нивните злосторства само да биде по твое.Темава не е за Шпанија и за владеењето на Арапите.Нив ги земав само како пример кој треба да го следиме и да извршиме масовен прогон на се што е исламско ако сакаме Европа да го задржи курсот,и да не стане калифат.
Ти даваш пример за кој појма немаш каков беше па друг бил идиот кој знаел како беше во Шпанија за време на арапското владеење а какво после.
Појма немаш, не си се образовал, не си прочитал, не знаеш, те мрзи да најдеш информација а сакаш да дискутираш за неа.
Од такви ко тебе страда светот, уплашени и необразовани

A реално, не е ни херој, него човек што само си ја извршил работата... Ако е ова точно. Пошто е малку сумничаво... o_O
Брат сеа ако се сомневам у секоја можна работа кај ќе ми биде крајот.

Ако стварно го приметил овој и го спречил да го напраи тоа шо терористов планирал а уз тоа спасил и којзнае колку животи тогаш као сакаат нека го викаат мене ми е сеедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom